Nova tri potpisa na Koševu
Foto: FK Sarajevo

Profesionalni ugovori

Nova tri potpisa na Koševu · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo ozvaničio je nova tri potpisa. 

"U prostorijama kluba profesionalne ugovore su potpisali izdanci Akademije, Faris Đelilbašić i Salih Viteškić, te Muamer Hamzić koji dolazi iz redova FK Tekstilac Derventa.

Đelilbašić i Viteškić su u prethodnoj sezoni nastupali za juniorsku selekciju Akademije FK Sarajevo. Đelilbašić je rođen 2004. godine, u prethodnoj sezoni je postigao osam pogodaka, dok je Viteškić rođen 2003. godine i postigao je 11 golova, a obojica igraju na poziciji napadača.

Muamer Hamzić je rođen 2005. godine i u minuloj sezoni je zabilježio 23 nastupa kao kapiten za ekipu Tekstilca iz Dervente i igra na poziciji centralnog veznog", saopšteno je iz FK Sarajevo.

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi i tekst

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, FK Sarajevo sutra očekuje prva prijateljska utakmica na pripremama u Sloveniji, a od 18 sati na stadionu Radomlje protivnik će biti TSC Bačka Topola.

Prije nekoliko dana Bordo tim je sa 7:1 na Koševu u debiju Feđe Dudića deklasirao Iskru iz Danilovgrada. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris1000
To je pravi put
7 1
user1582467886
Svaka čast.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi