18

Komentari (18)

magistar
Sarajevo trebamo podržati svi da se što prije konsoliduje i liči na klub. Ono sinoć je pokazatelj koliko je kvalitetom zaostalo za ozbiljnom ekipom, i moraju se preduzeti rezovi u svim strukturama. Mijenjaju se igrači i treneri kao na traci. Rezultata nigdje
Vedad10
Tresla se gora, rodio se miš.
Ecosport
Što vi više podržavate, to će vas oni žešće kazniti. Baš me interesuje kakva će biti kazna.
PRESEDAN
Svi pričaju o suđenju,a crni niz zaboravljen,hoće li ko odgovarati za najveću poslijeratnu bruku,a puna usta miliona,kamiona....
user1596884028
Uhh od crnog niza zeludac mi okrene se 100puta , zahvaljuci nasoj lisoj igri uz to golova iz opsajda I pomoć sudija bice još crnih nizova na našu stetu evo kako motivisati ekiu poslje ovoga I pitanje je ko ce uopste I igrat kad nam sloze kaznu I koliko ce igraca suspendovat I kako dic ekipu evo nam primer vaših komsija koje ubise kartonima I bore se da opstanu... treba I njih pitat kako se bore sa ovim svim...
Famos1987
Kad vama nevalja kitari zovete pred savez a korona titula tad je savez bio dobarTM'87
user1687532666
Vama je svejedno u 2 ligi sudjenje je normala hwhwhe
Starigrad01
Korona titula je bila da bi borac otišao u evropu.To i ptice na grani znaju
Ibrahimbeg
Ako nije uredu suđene, jedan ili dva se kluba favorizuju u čitavom prvenstvu onda nije uredu Savez mora odgovarati za sve ove terore od jjednih te istih sudija. Zašto i sinoć nije sudio Peljto nego ovaj ovaj hrvat, beusov i vicin potrčko.. Peljto sudi vani što je čovijek pošten a ove prodane duše od sudija dadne im se koja hiljedagka uzeta od Sarajeva, Želje, Veleža i daji pare ovih klubova da se sudi protiv njiha.Prvenstvo treba prekinuti, ili će biti realno ili ga neće biti.Normalno je da se država BiH voli ako ništa mora se poštovati.Svi znamo ko je voli a ko ne voli. Pa zar igrati s onima koji ne vole BiH.
user1678724580
Zato ćemo vas i podržati al u curku !! Ljudi su vas nadigrali i bolji su za klasu od vas , i umjesto da počistite ispred svojih vrata ,pozivate na bojkote i etničko čišćenje . Niko vas podržati neće zbog vaše bolesti !!!!
user1626406138
Onda će samo bošnjaci igrat ligu jer Hrvati i Srbi ovo ne vole
user1603303812
Famos vi inemorate i vi ste kao Borac radili samo ste amneziju dobili
Malac
Dobar ti nik do godine ce te i igrati sa famosom glupane
atomskimrav
Famose eto zelje tamo se.
Drakula
Dopis uefi da se svi klubovi iz BiH izbace iz evrope na 3 godine minimalno. Pa makar na stetu kluba u narednim godinama da izbore evropu. Treba ugasiti ligu i pobit sve cetnike i etnicko ciscenje napravit.
user1678724580
Ajax11
Bravo ! I ligu treba bojkotovati !
user1596884028
Moji dragi Bordo prijatelji uredu je saopstenje I to pozdravljam , ali dajte uzmete kontak drugih udruzenja navijaca u BiH i svi zajedno dodzite pred savez i ukazite sr da postojite I fizicki a ne samo dopisi to nepije vode jer oni vode politiku svoju bez vanjskog pritiska i licnoc prisustva i protesta ispred Saveza. Morate sve navijacke grupa pozvat I njim se ponekad lose sudi I njim nije drago što dobijaju pobjede na gužve al treba pozvat SVE i svi zajedno za boljitak Lige samim ti i BH Reprezentacije .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.