U bh. klubu išli su korak po korak: "Vrhunski rad i podrška rukovodstva kluba"
Stadion u Hasan Polju

Spremni su za drugi dio sezone

U bh. klubu išli su korak po korak: "Vrhunski rad i podrška rukovodstva kluba"

S. Mlaćo
U FK Seona već godinama mogu se pohvaliti kvalitetnim radom, te uspjesima koji postižu. Polusezonu iz nas su okončali kao jesenji prvaci Druge lige Sjever i tako žele nastaviti drugi dio sezone.

U međuvremenu su pokrenuli veliki projekat, te brzo završili posao. Brojni prijatelji i sponzori kluba prepoznali su ovu pozitivnu sportsku priču te transparentan rad i reflektori su zasijali u Hasan Polju.

Nogometaši Seone te treneri imat će tako mnogo lakše uslove za rad, a planirana je i svečanost protiv kluba iz najvišeg ranga bh. nogometa.

"Prije svega fokus pred sami početak drugog dijela je stavljen na izgradnju reflektora, koje smo u planiranom roku uspješno i završili. Naši igrači zbog poslovnih obaveza će u mnogome imati bolje uslove za treiniranje, kako zimi isto tako i u ljetnom periodu“, ističe šef struke FK Seona Senad Kešetović.

Opis nije dostupan.

U Hasan Polju spremaju i spektakl.

Oglasi

"Otvaranje i jednu malu svečanost ćemo obilježiti odigravanjem revijalne utakmice sa jednim od najboljih i najtrofejnijh klubova u BiH. Ne bih da izlazimo u javnost sa detaljima, uglavnom bit će to velika stvar kako za naš klub, naše mjesto, te cijelu Opštinu Srebrenik. Svakako da će javnost biti blagovremeno obaviještena i upoznata o svim detaljima ovog događaja“.

Zadovoljni su prvim dijelom sezone, svjesni da su ponovo pokazali svoje kvalitete. Žele nastaviti u istom ritmu.

“Mi možemo biti itekako zadovoljni prvim dijelom sezone gdje smo zasluženo lideri Druge lige Sjever, a vrhunski rad i podrška rukovodstva kluba uz ozbiljan rad i zalaganje igrača su rezultat  osvajanja jesenje titule. Naše namjere su svakako sami vrh i osvajanje titule“.

🏟⭐️⚽️

Posted by FK Seona on Friday, February 24, 2023

Veće promjena u igračkom kadru FK Seona nije bilo.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Spremni dočekujemo drugi dio sezone. Kvalitet ekipe je identican kao u prvom dijelua, dokaz tome jesu kvalitetno odigrane prijateljske utakmice sa renomiranim protivnicima gdje smo jako zadovoljni odradđenim uz male promjene koje smo doživjeli u igračkom kadru. Tu prije svega mislim na odlazak iskusnog Muse Diabanga u inostranstvo, koji smo smo nadoknadili mlađim snagama koje će svakako kvalitetno znati odgovoriti na sve zahtjeve i ambicije ove ekipe“, dodao je Kešetović na kraju razgovora za SportSport.ba.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi