Nalić: Ja dobro znam šta je fudbal
VIDEO: E. Dindić

Hasančić zadovoljan bodom

Nalić: Ja dobro znam šta je fudbal

Haris Zilić

U 22. kolu Prve lige FBiH iznenađujući rezultat na Tušnju u duelu Slobode i Radnika iz Hadžića. Završeno je 0:0 i u končanici veliki kiks Tuzlaka i ogroman bod za goste iz Hadžića.

Po završetku utakmice izjave su dali treneri oba tima Zlatan Nalić i Admir Hasančić, a Nalić je naglasio kako je upozoravao na utakmice koje su teške.

"Dosta teška sedmica iza nas, rekao sam to u najavi. Znao sam da ćemo imati problem u današnjoj utakmici", rekao je Nalić na početku i nastavio:

"Igrali smo protiv protivnika koji se spustio jako nisko, zatvorili su nam prilaz golu sa svih strana. Želimo brzo postići gol pa dođe nervoze i na kraju nismo upisali tri boda koja su nam bila jako bitna."

Upozoravao je trener Slobode da prvenstvo nije još gotovo.

"Ja odlično znam šta je fudbal i znam odlično u kojim utamicama ćemo imati problem. Bilo je povreda, vidjelo se da nismo energetski spremni."

Oglasi

Nakon Nalića, izjavu je dao novi trener Radnika Admira Hasančić koji je na klupi tima iz Hadžića debitovao sa velikim bodom.

"Drago mi je što je prva utakmica bila teška, protiv Slobode koja je lider. Na kraju smo pokazali kvalitet. Sretni smo zbog boda, iako možemo žaliti za nekim šansama", istakao je Hasančić i nastavio:

"Odigrali smo odlično, priavli smo dobre tranzicije, ali vidite u fudbalu je tako promašite neke prilike, ali da je neko rekao prije utakmice evo bod protiv Slobode odmah bismo prihvatili."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasnačić je naglasio da je akcenat već na narednoj utakmici i da ovaj bod neće ništa značiti ako se ne upišu tri domaća boda.

"Nama ovaj bod ništa ne znači ako ne dobijemo narednu utakmicu, međutim mislim da je problem u našoj realizaciji. Gledat ćemo da dobijemo Jedinstvo i da uđemo u mirnije vode. Prihvatio sam ovu priliku i želim da igrače Želje i Sarajeva usmjerim prema Radniku da pravimo jednu lijepu priču."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvir_86
Znaš znaš , stručnjak .
4 0
Jasko.Tz
Znaš ti qrac moj zubatac jedan...Marš
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi