Nalić: Nećemo nasjesti na priču da je prvenstvo završeno

Optimizam u redovima Tuzlaka

Nalić: Nećemo nasjesti na priču da je prvenstvo završeno

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

Predstojećeg vikenda igraju se utakmice 22. kola Prve lige FBiH. Sloboda na svom Tušnju sutra od 17:00 sati dočekuje ekipu Radnika iz Hadžića.

Popularni crveno-crni žele nastaviti niz dobrih rezultata te ih samo tri boda zanimaju sutra. 

"Iza nas je uspješan period. Pobjeđujemo, odvajamo bodove. Iza nas je bitna utakmica, a svaka naredna je najbitnija. Za ovu utakmicu sam podigao crvenu zastavicu upozorenja. Mora biti maksimalna pažnja i koncentracija. Jer smatram da bi ova utakmica mogla biti jedna od najbitnijih. Imali smo nesretne okolnosti protiv Stupčanice. Ostali smo bez dva bitna fudbalera, a potom i virozu u ekipi, rekao je Nalić i dodao:

"Neće biti laka utakmica, ali mi smo fokusirani na tri boda i pobjedu i nas cilj i nećemo nasjesti na priču da je prvenstvo završeno. Ovi rezultati trenutni koji postiže Sloboda zaslužuje vise pažnje. Momci rade odličan posao. Volio bih da Tušanj bude ispunjen.", završio je svoje izlaganje šef stručnog štaba Tuzlaka.

Prisutnim medijima se obratio i Dino Kalesić junak Tuzlaka protiv Stupčanice.

"Ekipa dobro trenira. Nije nas ponijela pobjeda. Shvatili smo utakmicu ozbiljno. Sada želimo uvjeriti tri boda. Ništa drugo nas ne zanima. Naši navijači su nam uvijek bili vjetar u leđa. Uvijek uz nas i pozivam da dođu u što većem broju da idemo zajedno ka naslovu, rekao je Kalesić i dodao:

Oglasi

"Kada sam došao, fokus stavim na individualno. Početak polusezone druge se istakao za mene i bolje nego sto je bilo u prvom dijelu. Međutim, za mene su timski uspjesi najbitniji. Želim sa Slobodom osvojiti titulu.

Mladi reprezentativac Nermin Mujkić na kraju se kratko obratio prisutnim medijima.

"Pripremamo se na najbolji mogući način. Samo pobjeda nam je cilj sutra. Pozivam navijače da nam budu vjetar u leđa, završio je Mujkić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon završene press-konferencije zakazn je bio i trening Tuzlaka koji možete pogledati u našoj foto-galeriji.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Radnika iz Hadžića na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pikaboo
O kakvoj pobjedi vi govorite Azmirovi i Vicini podanici, nisam navijac Stuocanice ali dali vas je bar malo stid, cist gol ste tim vrijednim momcima poniatili, cist penal im niste svirali, drugo poluvrijeme ste tpliko jadno izgkedali da vas je bilo mucno gledat, sastali se s loptom niste, pregruba igra uz konstantno sudijsko sjevkanje kada je lopta bilankod domacina. Zao mi je slobose, veliki je to klub, Said vam je odigrao najbolju utakmicu. Niste vi za PL, na kraju krajeva jis uvijek niste dugove podmirili, ne zivi se od stare slave, u svakom slucaju sretno jer sreca ce vam trebat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi