Bilo je prilika, no mreže su na kraju mirovale

'Mršavi' remi u derbiju Slobode i Tuzle City

9

Komentari (9)

Ado_GTI
Nije Tuzla City htjeo da ih pobjedi, pa neka opet pričaju da Azmir ne valja. Pustili ih 100%.
Pa zar Tuzla City nije mogla vam dati 3 boda, u svakoj slucaju Sloboda ne zasluzuje da da bude premijerligas obzirom na ono sto pruza.
fukaraslana
Danas nam je bila zadnja sansa da izborimo nadu za opstanak ali nismo uzeli 3 boda . Danas smo potvdili da smo novi clan 1 fed lige
realista1982
Kao navijač Slobode, zadnjih 32 godine ,moram priznat (teška srca ali realno)da smo zreli za drugu ligu u svakom smislu...
kurjak
@realista1982 Nisi u pravu,evo ekipa TC je u vrhu šta je pokazala zadnje tri utakmice,prodadoše bodove i zato je ovakvo stanje na tabeli.Al nema veze,trebalo je danas ostati na tribinama u Banovićima i vidjeti šta misli tuzlanska raja o njima.
user7111
Puno bitno sta mislite o nama. Pa dovoljno je vidjeti da Simpatizeri svih klubova zele da ispadnete. Znaci ako se vecina smatra da ste losi, da ne zasluzujete igrati PL BiH sta se ima tu pricati.
kurjak
@user7111 Seljačiću,fudbal ili nogomet se igra zbog navijača.A igrati u ekipi koja ne zna ni šta su navijači već ih samo pare interesuju je jedina ekipa na kugli zemaljskoj TC.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.