71

Komentari (71)

tuzlaak
Bili smo bolji, zsluzili smo 3 boda.. Jbga... Momci glave gore.
Fce
O fudbalu moras znati puno da bi se komentarisao posao sudija po meni da su odlicne na samom vrhu svijetskog fudbala
dragonBH
vraca im se ono sto su im stimali protiv Celika da uzmu 3 boda na Bilinom. sudija sad produzio 6 minuta nebil Zeljo zabio, kad je vidio da Sloboda napada sviro kraj u 5-oj.
ljoze01
jadan si bgm... cuj sviro kraj u 5. hahahahahaha jaka majke mi Celik meda nije mogao
nicaZe1988
jebo ti celik više mater
VelaHavle
No Elvis Mujic, no party hahahaha
ljoze01
no brain = VelaHavle tuga, čemer, jad
kaskada24
Nešto sjedim i razmišljam poslije večerašnje utakmice koliko je samo u prethodnim godinama naneseno štete mnogim fudbalskim klubovima diljem Bosne, a čini mi se samo iz željezničarsko-sarajevskog lobija. I u prvoj federalnoj situacija nije drugačija u slučaju Olimpika. Sve nekako ide protiv fudbala... Možda griješim, ali mislim da nisam jedini koji ovako posmatra sveukupnu fudbalsku scenu naše države.
ljoze01
Zaboravio si Zrinjski i ona titula u Bijeljini iz nepostojeceg penala,
ljoze01
Zaboravio si Zrinjski i ona titula u Bijeljini iz nepostojeceg penala,
Aduka
Fcs
SARAJEVO ŠAMPION!!!
sema
Igra velika nula...Akciju Zeljo nije napravio... Kondicija nula...Uglavnom uvest curicama 3 treninga
ljoze01
šta ti gledaš drug
Plavi orkestar
Ovo je povratak u realnost.Poslije tri pobjede vec bili šampioni.Veceras istrcali na teren sa upisana tri boda u svojim glavama.Pa ova Sloboda u prošlom kolu je od mrtvog Veleza trebala tricu primiti u sred Tuzle a naši lelemudani im veceras dozvole da nam zabiju dva komada.Ništa bolje ni na Jugu nije bilo,kao da su se apaurina nagutali i uspavanke opalili cjelu utakmicu.Ovo veceras,za razliku od prethodna cetiri kola,je bilo fuj.
GaazziiJAAA
Novo pravilo u utakmicama na Grbavici:PENAL za GOSTA je SAMO U SLUCAJU DA DOMACI IGRAC U SVOM KAZNENOM PROSTORU DRZI LOPTU SA SVIJE RUKE, NAJMANJE 3 SEKUNDE...Sve ostalo je SLOBODNO SUDIJSKO UVJERENJE...Nekim cudom UVIJEK U KORIST ŽELJE..TUŽNO JE SVE OVO..
ljoze01
jebo ti sve svoje retardirano dokle ces vise majmune glupi? Pogledaj utakmicu protiv Čelika i čist penal kad igrač čelika dira loptu rukom glupane glupi Pickurino neobjektivna
Ende
Pa drugi gol zelje protiv celika je kradja jos veca nego ovaj penal. U prosjeku svaku utakmicu sudija ili navuce zelji gol ili protivniku ukrade gol.
ljoze01
U prosjeku proslu sezonu koliko je puta sviran penal PROTIV Želje? A da se ne vraćamo na prošlu sezonu 2. gol protiv Čelika apsolutno regularan, igrač Čelika se baca kao da mu je neko nogu slomio a kontakt mali jedva da se primjeti.
GaazziiJAAA
Da gledao sam, trebao je biti penal za Zelju...kazi mi sta je sa utakmicama protiv JADNE MLADOSTI, Alispahicev nedosudjeni drugi zuti(pogledaj samo za sta su danas bekovi Slobode dobili zute, i u kojoj minuti), nedosuđeni prekrsaj za Celik(gdje i Banjac kaze da je bio, ali nije uticao na postignuti gol..pa igrao si sam fudbal, znas o cemu pricam)..realno sagledaj nekad stvari, bez da si vulgaran..
ljoze01
Gazija ja ću s tobom diskutovati tek onda kad ti postaneš normalan i realno sagledaš stvari. Svi tvoji komentari svode se na to da je sudija pomogao Želji i taj fazon. Nijedan komentar tvoj ne postoji da objektivno sagledaš stvari i napišeš neke kritike ili nešto što je ok. A ono u Zenici faula nije vidjelo.
GaazziiJAAA
Nemoguce da nisi TERMIN odigrao u svome ZIVOTU..strasno, zbog takvih kao ti, i hesmo u BANANI..Je li znas kakvo ste sudzenje imali protiv JADNE MLADOSTI(2 utakmice, 2 puta po 2 crvena u prvom poluvremenu)? Sta je sa ALISPAHICEVIM drugim zutim(koji nije dobio), sta je sa PENALOM SLOBODE(veceras, koji nije dosuđen)? Objasni mi!! Volis Zelju, postujem to..
ljoze01
Pa drug ja ovdje kažem, ako nisi uspio pročitati, da je penal protiv Slobode bio i da ih je sudija dosta oštetio sa mini faulovima itd. I to je evidentno. Protiv mladosti od 3 crvena 2 su bila zaslužena jedan nije, to i ti sam znaš. Alispahicev zuti karton? Na šta bi on toliko uticao?
Rus
Gazija gazim ti mamu retardiranu
GaazziiJAAA
Kada Mladost dobije dva druga zuta u prvom poluvremenu, to je ok? ali kada se ne dosijeli Alispahicu drugi zuti na 0:0, onda je to tevi OK? Jos pitas na sta bi uticalo..I da nije uticalo, a uticalo je, pravila igre su tu da se postuju i za Mladost i za Zelju i za ostale..ali ne, toliki Amar ima lobi u sudijskoj organizaciji, nisi ni svjestan...nije to vrijedno vrijedzanja i psovke..Zeljo ima takvo sudzenje, da SUDIJA nece te pokrasti, ali nece di dozvoliti da razvijes igru, kartonira ti dva stopera do 15 minute za po prvi faul, to najbolje radi PARADZIK za Zelju.. pogledaj veceras za sta su bekovi Slobode dobili kartone i u kojoj fazi utakmice, i pogledaj start mislim Sadikovica nad Bekricem, i uporedi sa faulima bekova Slobode..
VelaHavle
No Elvis Mujic, no party hahahaha
ljoze01
Kad smo vec kod Paradzika, pogledaj malo kako je Paradzik masakrirao Želju prošle sezone. A ovaj VelaHavle još gori drvosječa. Elvis Mujić sasvim korektno odradio utakmicu protiv Čelika.
Icardi
Sa1946
Ma iskreno i pored tih navodnih diskutabilnih sudijskih odluka, Željo ih je pojeo večeras, kako su bili krenuli mislio sam 3:0 će da bude, ovo je realno nesretan remi.
ljoze01
Sloboda je za borbu i odličnu tranziciju zaslužila bod možda i više. Da je moguće kako 2 boda za Slobodu bi bila najrealnija.
Dino_2000
@ljoze01 Lijepo je vidjeti da ima neko ko se razumije u fudbal i objektivno gleda stvari.I Osim je rekao nesto slicno.
Sa1946
Brate mi očito nismo istu utakmicu gledali, prvi go dali na kvalitet Bekrića, onakav go se daje jednom u 10 utakmica kod nas, a drugi go baš nesretno, malac dotakao loptu i dao go. I koju je to još Sloboda imala šansu osim golova da možeš da kažeš da je bila dobra? Po meni večeras u svim segmentima ste ih raskovali
sloboda1919tz
Ti si ovde najobjektivniji na ovom forumu Jest bio penal al isto tako kako ste krenuli trebali ste nam barem 3-4gola dati generalno odbrana je losija strana i zelje i slobode Mi se koprcamo da ostanemo u ligi jer ima dosta desavanja oko kluba i navijaca pa nam je bod ko kuca ali brate ako mislite na titulu napasat morate se jos pojacat
Dino_2000
@Sa1946 Ako misliš da si toliki strucnjak onda poslusaj izjavu Amara Osima poslije utakmice.
ljoze01
Željo je def. morao to rješiti u prvom poluvremenu jer su imali sve elemente za to. Odbrana Slobode dosta niska i imat ćete dosta problema iz prekida, pogotovo ako vam Ivetić bude igrao stopera. Sloboda kad bi imala nekog čovjeka kao što je bio Azmir mogli bi sigurno napasti Evropu a možda i titulu ali ovako dosta teško. A što se nas tiče nije ovo loše, Štilić polako ulazi u formu, ali odbrana nam je dosta tanka pogotovo Bogičević, izuzetno spor.
Sa1946
@Dino2000, ti pogledaj statistiku meča pa vidi koliko je ko imao šansi.
Dino_2000
@Sa1946 Hajde dobro,kad trener jedne ekipe na kraju utakmice kaze dobro smo i bod izvukli ti statistiku okaci macku o rep.
ljoze01
Statisticki Željo razvalio, ali borba, trka apsolutno na strani Slobode veceras, iako kvalitetom i nisu nešto.
ljoze01
Realno i objektivno: Suđenje katastrofalno na štetu Slobode, penal je postojao. Željo je bio bolji i imao više od igre, ali Sloboda dobra iz tranzicije, imaju Bekrica koji je prvo ime tima i mislim da su na borbu zaslužili 3 boda.
Dino_2000
@ljoze01 Mozda ce zvucati neobjektivno ali Sloboda je naucila da joj sudije nikad nisu naklonjene, i ne trebaju da budu, sudi samo posteno pa nek bolji pobjedi.Eto nek neko kaze primjer u zadnjih bar pet sezona da je Slobodi sviran nepostojeci penal ili neka odluka gdje su uzeli nepravedno bodove.
ljoze01
Upravu si, Sloboda je svima zadnjih sezona postala kao neko na koga će se izvlačiti i izvuku se, nezasluženo. Čist primjer je protiv Sarajeva gdje je Sloboda bila dosta bolja, ali Sarajevo se izvuklo.
Sa1946
Izvuklo? 3:0 ih dobili ba šta pričaš, po čemu su to bili bolji? Na 1:0 možeš reći da se neko izvukao, ali 3:0 je ubjedljiva pobjeda.
Fcs
Dabogda se mi uvijek izvukli sa 3:0
ljoze01
Fcs svako ima svoje želje xd. Sarajevo se jest izvuklo jer je Sloboda imala par zicera za vodstvo gdje bi utakmica išla u potpuno drugom smjeru. Sloboda bi se branila i čekala šansu iz tranzicija, kontri i polukontri a izuzetno su opasni u tome. Sarajevo je dalo golove dosta sretno ali i to je kvalitet dobiti protivnika koji je bio bolji, baš kao što je Sloboda večeras uradila.
Dino_2000
@ljoze01 Svaka ti cast, najobjektivniji si,svaki ti je komentar na mjestu.
ljoze01
Samo realno i objektivno
Alpasinacxx
Izgubljena, tj ukradena dva boda Slobodi, no dobro. :)
rajvosa46
Jos vas sudija poguro trebo je penal za Slobodu cist svirat
DaRepliciram
Ima Boga The Mitomans ;)
Jasko91
Koja govna zapnu protiv želje,a puste svim hercegovačkim klubovima,ma mrš ispali dabogda !
MSOZ101
Imaju pravo da vam vracaju 100 godina zbog Trebinja.
Jasko91
Abd završiće oni ko Leotar iz Trebinja kad više ne budu prodavali utakmice Zrinjskom i Širokom Brijegu ,jer ovima to više neće bit potrebno koliko su loši !
sloboda1919tz
Ne pustamo mi nikome vec su ljudi jaci od vas
ljoze01
sloboda1919tz Nemojte se puno furati kao Celik jer niste jaci. Ovu utakmicu dobili ste na majstorstvo Samira Bekrica i trku. Ostalo slabo sve
DamirT
Pa bolan vi ste bod osvojili uz pomoc sudije,kako te nije stid rec da je Sloboda uzela bod na trku i znanje Bekrica.Da je posteno sudjenje,ne bi vi ni jedan bod uzeli veceras
ljoze01
DamirT Okej, recite mi šta se još imali? Imali ste 2 poluprilike nakon ubačaja Bekića gdje je najbliži igrač bio 5m od lopte. Pazi, Slobodu poštujem ali i dalje ste tanki sa igračkim kadrom da bi se mogli kofrčiti. 3 boda zaslužili niste. Tačka.
Gagara
mi smo ih jedva 3-0 jaki du oni
sloboda1919tz
Kriva ti slobosa sto ni sa sudijom ne mozete dobiti gledaju svoje dvoriste a ne u tudje
DamirT
sloboda1919tz
da vas pitam jel bio penal za Slobodu al posteno
nemozetako
jeste bio je penal za slobodu, iako vas ne volin
rajvosa46
joooooj što mi je milo oko srca tooooooo
Unknown
Jest vam Pitari Zeljo nabio kompleks,nevjerovatno.
rajvosa46
nije brate nego mi bas drago nesto
GospodinIzSarajeva
Jeste anonimus,ljoze nam nabio komplekse,ipak nam je gol razlika u zadnja 3 derbija 7:3
rajvosa46
a sad mi vas je i zao nesto Bgm ne znam kako jbg bit ce bolje buraz moj
ljoze01
GospodinIzSarajeva koliko ste jaki samo se i mozete sjecati zadnja 3 derbija. Podsjeti se malo na derbije prije tih i kad vas je GospodinEdisMulalicSablja karao na sred lavora. Pozdrav svim normalnim ljudima.
Nikoizniceg
Pitari se pojavili tek na zadnja dva derbija i nesto pricaju... smak svijeta ce... doduše, necemo vise imati gradski, nema vode na gradskom i jos se prebacise u Zenicu... dva grada, jedan klub...
soul_eclipse
Brate dolazite na Grbavicu spustit ce vas Zeljo na zemlju
soul_eclipse
Adzem karao pitare prosle sezone 3 kola zaredom i sta sad ,doci ce te kone za 15 dana na Grbavicu pa da vidimo taj Man Utd haha
konjnakvadrat
Reko ja x2 ko munara u Tinji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.