"Svi smo prolazni, samo će Sloboda ostati da živi"

Press tuzlanskog tima

"Svi smo prolazni, samo će Sloboda ostati da živi"

H. Zilić

FK Sloboda u nedjelju očekuje jako važna utakmica.

Tuzlaci su se tri kola prije kraja doveli u situaciju da se bore za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovini, a u nedjelju na Tušanj tiže ekipa Borca.

Sloboda je pod pritiskom i u pomenutom duelu mora tražiti tri boda.

Susret su najavili trener Tuzlaka Amir Spahić i prvotimac Fedor Predragović.

"Vratit ću se na utakmicu protiv Tuzla Citya. Osjećam se kao osoba neću reći poniženo, ali razočarano. Zahvaljujem se navijačima koji su pružili podršku. Sloboda će sigurno u ove tri utakmice tražiti opstanak u Premijer ligi BiH. Svi su prolazni samo će Sloboda ostati da živi", rekao je Spahić i dodao:

"Čeka nas sada utakmica protiv Borca. Svi smo svjesni situacije, pod velikim smo pritiskom. Dat ćemo sve od sebe i nastavimo put prema opstanku."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga medijima se obratio i fudbaler Slobode Fedor Predragović.

"Za nas će to biti najvžanija utkamica u sezoni. Šteta što smo se doveli u ovakvu situaciju, ali sve je u našim rukama. Protiv Borca nas očekuje zahtjevna utakmica i moramo se svi skupiti, da damo sve od sebe i da dođemo do tri boda."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ugasili se dabogda...idemo Borac,deri g*vna!!!...redovno vam se naguze uvijek,vole oni bracu Srbe...
0 12
MostarskiRodeni81
Sretno ! Nek vam Velež bude primjer !
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi