5

Komentari (5)

Mustafa
Gola gispodo tuzlanska, gaca cestirih nemate, goli ste jo pistolj, kasa vam je prazna a dugovi do guse. Ako zelite dobro nasoj Slobodiu dajte je za jednz marku tom covjeku trenutno ne vrijedi vise.
Ado_GTI
Sloboda ima više uposlenika u upravi nego igrača. Poznat klub koji se svake godine bori za opstanak. Ljudi privatizuju Čelzi a ovi nedaju Slobodu. Normalno kad bi pola njih dobilo otkaz ako bi Azmir kupio. Ti i nedaju privatizaciju kluba i kriju se iza navijača, ko oni vole Slobodu.
bazaorao
Čuj htio da izbaci klub u niži rang. Jel to znači da vam je trebala Tuzla pustiti utakmicu da pobijedite? Na šta je Sloboda spala.
Gari Garinča
Jaka administracija, troši samo narodne pare koje prebaci grad Tuzla. Toliko o sposbnosti uprave.
GuiliDamou
Ako sisoje bude htio, pitat cete se ko sto se pita Novalic u SDA…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti