Rijad Kobiljar moguće pojačanje tuzlanske Slobode?

Trenutno je slobodan igrač

Rijad Kobiljar moguće pojačanje tuzlanske Slobode?

Endin Čaušević

FK Sloboda radi punom parom na dovođenju novih pojačanja pred početak nove sezone u najjačem rangu bh. fudbala, a u dresu ovog kluba mogao bi zaigrati i Rijad Kobiljar.

Sloboda se kratko zadržala u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine i već nakon jedne sezone uspjela se vratiti u najjači rang bh. fudbala gdje i pripada.

Tuzlaci su jučer zvanično počeli pripreme za novu sezonu WWin lige, te se očekuju određene promjene kada je u pitanju igrački kadar.

U Slobodi pomno prate igrače koji su dostupni na tržištu, a čini se da im je jedan posebno interesantan.

Naime, sa Slobodom se povezuje Rijad Kobiljar koji je trenutno bez kluba nakon što je Tuzla City ispao u niži rang.

Kobiljar je bio jedan od najzapaženijih igrača Tuzla Cityja u protekloj sezoni i kako stvari stoje mogao bi ostati u ovom gradu i zaigrati u dresu Slobode.

Oglasi

Ovaj 28-godišnjak u Tuzla Cityju je igrao proteklu sezonu, a ima i veliko iskustvo igranja u najjačem rangu bh. fudbala.

Naime, Kobiljar je pored Tuzla Cityja u WWin ligi nastupao još za Sarajevo, Olimpik, Zrinjski i GOŠK. Još je igrao za Olimpiju, Rudar Velenje, Uerdingen i američku Armadu.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Pored Kobiljara sa Slobodom se povezuje još nekoliko igrača, a čini se da su Nihad Šero i Takeru Komiya veoma blizu potpisao ugovora s Tuzlacima.

Također, na jučerašnjem treningu se pojavilo i nekoliko igrača koji se nalaze na probi i pokušat će se dokazati u narednom periodu, te izboriti za ugovor u Slobodi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adohordas
Hahaha ovaj jos igra fudbal??pa promjenio je sve klubove u ligi skoro i nigdje nije osto vise od pola godine..iskreno nemam nista protiv momka al mislim da boljih igraca ima u federalnoj ligi jer sam vidio kako igra dok je bio u Sarajevu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi