FK Tuzla City poražen od Levskog iz Sofije

Pripreme u Turskoj

FK Tuzla City poražen od Levskog iz Sofije

Haris Zilić

Nastavlja se fudbalski dan za ljubitelje bh. klubova, a u akcijama su premijerligaši u okviru priprema, igraju prijateljske utakmice. Danas je bilo dosta njih aktivno.

Pripreme su stigle do najvažnijeg dijela, pa je tako svaka naredne utakmica bitna za trenere da imaju jasniju sliku.

FK Tuzla City je jedan od klubova koji je u glavnom dijelu priprema, a Tuzlaci se trenutno nalaze u Turskoj.

Odigrali su danas prijateljski meč protiv bugarske ekipe Levski iz Sofije i poraženi su rezultatom 2:0.

Levski je bio bolja ekipa i postigli su po jedan pogodak u oba poluvremena. Strijelci za Levski bili su Ricardinho u 23. minuti i Petkov iz penala u 57. minuti.

Oglasi

Tuzla City je susret počeo u sastavu: Abdulahović, Šukilović, Bihorac, Jašarević, Hodžić, Sušić, Delimeđac, Mehanović, Pantelić, Hadžić, Mašović.

U ranijim duelima trijumfe su u pripremnim duelima upisali Željezničar, Igman, Zvijezda 09 i Posušje, dok je GOŠK poražen od Šibenika.

Do kraja dana i FK Sarajevo odigrat će pripremni duel protiv slovenske ekipe NK Aluminij.

Prijateljska utakmica:

Levski -Sofija - Tuzla City 2:0

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi