Trijumfi Zvijezde 09 i Igmana, poraz GOŠK-a

Pripremne utakmice

Trijumfi Zvijezde 09 i Igmana, poraz GOŠK-a

H. Zilić

Bh. premijerligaš ulaze lagano u glavni dio zimskih priprema, a mnogi igraju i prijateljske utakmice krajem januara, tako da je danas bio i mali fudbalski dan za bh. klubove.

FK Zvijezda 09 je u prijateljskoj savladala tuzlansku Slobodu rezultatom 1:0 i tako najavila možda bolje proljeće nakon loše jeseni.

U veoma borbenoj utakmici strijelac jedinog gola za Zvijezdu 09 bio je Savić u drugom poluvremenu.

Igman je danas igrao također prijateljski susret, a u Konjic su dočekali federalnog prvoligaša Radnik iz Hadžića.

Tim iz Konjica je slavio sa ubjedljivih 4:0, uz hat-trick Ramića i jedan pogodak Zečića.

Ekipa GOŠK-a iz Gabele poražena je od Šiibenika rezultatom 3:0 također u pripremnoj utakmici. Golove za hrvatski tim dali Toševski, Brajković i Delić.

Oglasi

Svoje duele danas igraju još FK Tuzla City, HŠK Posušje i FK Sarajevo, dok je Željezničar u ranijem duelu savladao Hrvace sa 2:0.

Prijateljske utakmice:

FK Igman Konjic - FK Radnik Hadžići 4:0

FK Zvijezda 09 - FK Sloboda 1:0

NK GOŠK - HNK Šibenik 0:3

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi