19

Komentari (19)

Jadnimi
sta se ovo desava. Sisoje ne postuje bogove
Zvatic
Vi nemate zute banke.Jer da imate ne bi dovodili Merisa Memica iz FK Blagaj na probu.Ove godine ostajete u ligi ali iduce vam se ne pise dobro.
helemnejse00
Gdje si Ado Jahicu niko nikad cuo za njega
Zvatic
Libo me racku za toga,..ta nije moj,..
helemnejse00
a koji je tvoj boga ti?
Zvatic
Indenpiende,..hahaha
milivoje
Imamo dovoljno da vam uzmemo 2 igraca!
Zvatic
Ubise im Sisojevci buhu na prknu,..hahahaha
hangouts123
Ma Zeljo je veliki klub tu nema price.Samo ne razumijem cemu tolika euforija dolaskom Amara Osima.Svi znamo koje Ivica Osim i njemu kapa do poda.Ovaj Amar je svim silama pokusao postati fudbalski strucnjak ali nije uspio.Pisete o njemu kilometarske tekstove,prenosite neke njegove seljacke izjave.Malo pogledajte gdje je njegov otac radio i ostavio trag,on je poslije tu dolazio da postane Zidane i nije uspio.Hvalite ga kao da je osvojio Ligu Prvaka.Ivici svaka cast,on je otac BH fudbala ali ovaj pojma nema.Isto kao i Blaz Sliskovic gubi Zrinjski 0 3 i u roku od 5 minuta daju 3 gola.To dokazuje da nijedna titula nije osvojena njegovim znanjem i kvalitetom bas kao i Osimova.Ljudi ovo je BiH i ovdje treneri i ne igraju tako bitnu ulogu kao sto vi mislite.:)
hdhdui
Baka je doktor u odnosu na brku. Baka je i igracka legenda i veoma dobar trener a to govori i cinjenica da je bio u kontaktu da trenira celtic sto je velika pohvala za rad nekog naseg strucnjaka
19211921
celtic? ahah odakle to?
velez mo
IGRACKA LEGENDA SVINJSKOG I HAJDUKA,DOBAR JE IGRAC BIO SJECAM SE DERBIJA 1978,VELEZ-SVINJSKI 1:1,ON DAO GO ZA VAS A VAHA ZA NAS,SJECAM SE KO DA JE JUCE BILO
velez mo
TA JE UTAKMICA NASTELJENA,ZA 5 MIN 3 GOLA PRIJATELJSKI,ISTO KO MI I SARAJEVO IZA RATA,ZATO TREBA DA VAM JE DRAGO STO JE IVAN OTISAO U BRATSKI KLUB ISTO KAO STO JE MENI BILO DRAGO KAD JE HEBIBOVIC PRESAO U BRATSKO SARAJEVO.
Zvatic
Cekajte,..gdje im je onaj KongrataUK,..koji je ono papak i debil.
Zvatic
Dobar zeljo ali za ligu za opstanak.
helemnejse00
cuj ovog zvalje
Edin Merlin
XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
NKZ1922
U kakvim ti siframa pises druze?
helemnejse00
Nas premijerligaš vas federalni prvoligaš :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.