Susret se igra sa početkom u 20 sati

Velež u Atini 'lovi' čudo: Sretno Rođeni!

33

Komentari (33)

MostarskiRodeni81
Bitku bije srce u junaka !!! U kost ROĐENI !!!!
user1597698961
Pa ne igraju s barcelonom,,kao wto s8noc kaze onaj na areni za zvezdu i kairat,prvi mec kairat dobio 2 1 i sinoc puce petarda,,kazw onaj oa ne igraju protiv barcelone,kairat se sasvim sigunro moze napastubi ugrati skroz ofanzivno i urodilo plodom,tako i aek,nisu barcel9na ,moze se s njima igrati ,pogotovo ovaj velez koji je trkacki odlican i ekipno
Sport123
Sretnoo Velež samo pametnoo
Mowzilla
Sretno rodjeni, igrajte kao nikada do sada ⚜️
Mowzilla
Evo i linkova za one koji nemaju FaceTV: livetv.sx/dex/eventinfo/1089876_aek_velez/ ili rojadirecta.me
Deda3003992
Ajmo Rođeno samo hrabro, ne možemo i ne smijemo vam zamjeriti ispadanje ako do toga dođe. Ali znajte da smo tu za vas!!!
Sarajevoboy
Ne treba reći ''srce na teren'' jer ste ga uvijek ostavljali, borili se lavovski protiv protivnika, saveza, sudija, istrajali ste u svemu upravo zbog srca. Srce može pobjediti kvalitet to vam garantujem a vi ste najbolji primjer za to.Večeras BiH navija za vas, vi ste naš predstavnik i još nešto VJERUJEMO DA MOŽETE, jer vi ste VELEŽ, mogli ste i mnogo veće stvari van terena. Već ste svima pokazali koliko vrijedite, hajde večeras završite posao. VOLIMO VAS I VEČERAS SE MOLIMO ZA VAS ! SRETNO VELIKI ROĐENI
user1579962154
Ovaj komentar je sve! Hvala ! Idemo jako ROĐENI
Fourteenwords
Sretno pijacari,izbacite ih.
Fourteenwords
Ovima sto su stavili dislike,dabogda im cune otpale
enko
Mlaco,svaki putbuvod dvije tri rijeci i onda preslikavate tekstove iz prethodnih objava.ako se mislis baviti ovim poslom onda se zainteresuj za istrazivacko novinarstvo,daj novih informacija,tipa da odes u mostar pa nas obavjestis kako teku pripreme navijaca,mostaraca.koja su njihova ocekivanha itd trzni se malo iza toga laptopa.
vuckobih
Sretno ako "izginete" na terenu i rezultat ce doci.
enko
Pokazati nas bh mentalitet kada je najpotrebnije i najteze.hrabre prati sreca.pa u pritekli rat smo krenuli sa par pusaka i pistolja i opstalI.samo hrabro RODJENI U BIH RODJENI.Samo mudro i hrabro.svi za jednog ,jedan za sve ujedinimo se danas.
Brigata_rossa.1981
Koje čudo? Pa nadigrali smo ih i u prvoj utakmici. Samo bez puno respekta izaci i završavamo posao. Ne igramo protiv Barcelone, prolazimo danas
BordoBijeli
@Brigata_rossa.1981 Itekako veliko cudo.Ovdje ste ih nadigrali,to stoji ali danas ceka vas skroz drugacija utakmica.Nije nimalo lagan posao.Sretno danas,svi su uz vas!!Ako izdrzite prvo poluvrijeme 0:0 onda sam uvjeren da cete proci.Sretno!!!
Arnel925
Sve to stoji da ih je Velež nadigrao u prvoj utakmici. Ali kao sto @BordoBijeli zbori, ovo će biti skroz druga tekma. Treba izdržati prvi 20min. Siguran sam da će se Velež postaviti na pravi način jer i trener i igrači znaju sta ih čeka, ali ne možemo očekivati istu utakmicu. Danas će AEK imati 80% posjed lopte.
BordoBijeli
@Arnel925 Da,ocekuje se da ce AEK od prve sekunde krenuti napadacki,Velez ce se vise orijentisati na branjenje svog gola,i svoje sanse traziti iz neki kontra napada.Upravo sto je Dudic jucer rekao,najbitnije je izdrzati prvih 20-25 minuta,jer ako u prvih 20-ak minuta prime gol,ispadaju 1000%.Grcke ekipe vole igrati napadacki i kroz posjed lopte kuci i Velez tu nece moci razviti svoju igru.AEK favorit svakako,ali puno srece Velezu,svi su uz vas!!UCINITE BiH fudbal ponosnim jos jednom!!!
Brigata_rossa.1981
@BordoBijeli @Arnel925 ja sam više prokomentarisao naslov članka.. Maravno da je ravno čudu da jedan Velež iz Bosne i Hercegovine izbaci jedan Aek, ali naslovom stvsraju pritisak na bh. klubove uvijek. Mediji su ti koji uvijek prave pritisak na sve naše sportove, izbacivajući neke nebulozne sadržaje umjesto da ih podrže i ne prave pritisak na njih. A hvala vama braćo na podršci, sad dokazujemo veličinu Veleža kada ujedini čitavu Bosnu i Hercegovinu da nsvija za njega.
enko
Arnele,neka bude posjed 80:20 a rezultat 2:2,jel ok
Sanin_Mostar
I da ispadnu nema veze i ja sam mislio ima 10 utakmica sad ce izgubit nemogu vise a oni svaku utakmicu sve vise se bore i vise presinge rade stvarno su spremni momci,borite se i veceras momci nemate sta izgubiti i da ispadnete vi ste svoj posao davno odradili.
velez mo
Jako po prolaz,Idemo Rođeni
nemozetako
@Arnel925 nema sanse da ce imati vise od 60% posjed lopte, eto cucemo se poslije tekme
Sanin_Mostar
Tako je babo tako treba za sve klubove,ma idemo po 3 boda neznam ni ja gdje skim god da se igra takvi naslovi nam trebaju.
user1597698961
I rekao je u izjavi dudic da je aekova zadnja linija sporija,pa to brandao zajmocix i andjusic mogu iskoristiti..
Arnel925
@enko Može. Nadamo se da ce tako biti. Posjed lopte ne znači pobjeda. Samo se treba dobro postaviti na terenu i udarati kontre. @nemozetako cucemo se. Nije potreban veći posjed lopte jer treba pustiti nji da stvaraju šanse. I samo udariti ih na kontre. Neka Prses i Radovac upute koji udarac iz daljine i sve je moguće.
Mackintosh
Ulovit ce cunu
enko
Bice tesko ulovit te mekakita.
Pikachu11
Kurvoooooooo sa kazes kurvoooooooo
Adohordas
Sretno i bez respekta od prvog minuta ih napasti nemate sta izgubiti a mozete puno dobiti...Treba se cuvat onog Garcie on je njihov najopasniji igrac ,brz a jak ko bik..pozz rodjeni iz Austrije veceras se prati tekma???
Funka1921
SRETNO ROĐENI !!
Beclija90
Samo hrabro i moze svasta bit. ABd slavi cijela BiH veceras...
user1582456981
Sretno Velez.... sve je moguce malo srece i srce na teren nadat se trebaa uspjehu
Zaccheroni
JAKI KO KAMEN STAROGA MOSTA,NA VAS JE CIJELA BiH PONOSNA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.