Velež doveo još jedno pojačanje: "Mjesto nam je u Premijer ligi"

Rođeni slažu tim

Velež doveo još jedno pojačanje: "Mjesto nam je u Premijer ligi"

Dok su igrači na zasluženom odmoru, rukovodstvo Veleža iz Mostara vrijedno radi na popunjavanju igračke križaljke za sljedeću sezonu.

Nakon što je postignut dogovor sa iskusnim napadačem Nusmirom Fajićem, za Velež će u sljedećoj sezoni nastupati i 23-godišnji Obren Cvijanović koji u Mostar dolazi iz gradačačke Zvijezde.

„Drago mi je da sam došao u jedan veliki klub kao što je Velež, koji ima ogromnu tradiciju i sjajne navijače. Prvi dojmovi su odlični, jer sam prezadovoljan kako sam primljen i dočekan od ljudi iz kluba. Iskreno se zahvaljujem treneru Ibri Rahimiću i upravi na tome“, rekao je Cvijanović, pa dodao:

"Poznajem pojedine igrače Veleža i smatram kako imamo ekipu da se borimo za sami vrh tabele. Sa svoje strane, mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum kako bismo vratili Velež tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga.“

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U protekloj sezoni Cvijanović je kao igrač Zvijezde na 28 utakmica postigao 11 pogodaka, a na svom kontu ima i jednu asistenciju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babe
Bravo Velez.
21 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi