26

Komentari (26)

Lavillenie
@Sarbit2019 Moze li sad od Ede Maajke i Marchella - Suze samo za tebe hahahahaha
Sarbit2019
Kakva si ti seljacina tipicna slusam ASK i Kalman zavijam za Željkana ,volim da Borac pobjedi.Prasetina mi nije mrska kada plača drugi ,a volim da zapjevam spemite spremite se Četnici.
Lavillenie
@Sarbit2019 Od sinoc slusam samo jecanje tvoje hahahaha, ne sekiraj se, zvao sam ja gospodina Corluku rekao ti je da do 16h danas navratis u ulicu Pijacna i da ce ti dzabe dati par paketa Violeta maramica, hahahahahahahaha
Sarbit2019
Zar nisi ti kupio od imigranata maramice na Pofalicima sinoc kada si se vracao sa prasetine tako si bar napisao ? Jeli mama iznjela jutros čvaraka za dorucak sto je ostalo od sinoc ?
Lavillenie
@Sarbit2019 Posljednjih 7 utakmica u ligi Sarajevo igralo 4 nerjesene, 2 poraza i pobjedili samo najgoru ekipu ove godine Zelju i Sarbitić pomislio da je titula njihova, hahahahahahaha. Moze li sada na Kalmanu za Sarbita Placi, Placi od A. Bajrica, hahahahahaha.
Sarbit2019
16 utakmica 10 godina
Lavillenie
@Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh ZNA LI NEKO JE LI OVAJ ZIV UOPSTE, HAHAHAHA
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@Lavillenie tu sam maksuz ceko ban da mi prodje ti je bem mater
Lavillenie
@Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh Cestitam na tituli usput i nadam se da se vidimo ispred vjecne
Sarbit2019
Uspavala ih pecena praserina sto su žderali u Lukavici sa igracima Botca i pili svetu vodicu.Zapakovao je Borac kada su krenuli da imaju jutros za dorucka.
Lavillenie
@Sarbit2019 Ima li podocnjaka jutros hahahahah, plakalo se poslije Slobode, ja ti kazem neki dan plakaces ti i poslije Mladosti, a ti se nesta kofrcis. Preporucujem ti jutros jedan caj od majcine dusice dobar je za tugu i zivce, hahahaha.
pjanke.sa
@Lavillenie moj dobri zavijac propalog kluba sa Grbavice, sada vidimo kako je vama 10 godina placete kme kmeeeeeeee
Sarbit2019
Ispade ti šajkaca iz đepa.
Lavillenie
@pjanke.sa Ne moze svake godine biti poklonjena, ma ja
Lavillenie
@Sarbit2019 Ide danas na ASK radio za tebe muzicka od Ace Lukasa - Obrisi suze mala moja, hahahahaha.
Sarbit2019
Kazu sinoc si malo i zapjevao Lavilenie ,kada ti je praaetina i sveta vodica udarila u mozak.Najglasniji si pjevao sa Borcem..Muslimani bolje da vas nema sve se Srpsko na Sarajevo sprema.Kako ti je prasetina legla ?
Sarbit2019
ASK radio ACA prasetina cestitam postao si pravi Srbin sto ti je malo prasetine rok rok rok rokci.Idi kokardu ispoliraj.
pjanke.sa
@Lavillenie znas brate kako se kaze, poklonu se u zube ne gleda ;-) Samo sto to nije bio poklon jer je sve regularno a i prekinulo se zbog Borca a ne zbog nas seceru. Hajd idi gledaj hoce li se Baka vratiti na trening, pobjegao covjek glavom bez obzira. Takav „strucnjak“
Sarbit2019
Nije Baka pobjegao nego ga izbacio vlasnik iz stana nije Željkan platio kiriju.Nudio Željkan vlasniku prasetinu i kokarde sto su dobili od Borca ,ali vlasnik Musliman ni da cuje.
Ajax11
Halo, pita drug jedan, ko vam je trenutno trener ?
Lavillenie
@pjanke.sa Ma Pjanke nije lud da se pod stare dane za****je sa Zeljom koji je u krizi sa parama, kada je dolazio trazio je neke isplate, ocito ga izlevatili, a hajd ti gladnu, ljutu i depresivnu zivotinju ukroti. Meni je samo malo zao sto su zapeli bili i protiv Veleza i zato sto ste vi zijanili titulu, sad cu samo da ispratim hoce li bar oni dobiti Slobodu i Mladost. Budi mi dobro
pjanke.sa
Gdje ste zeljovci, Borca navijaci??!! Hajde probudite se ohladice vam se prasetinaaaaaaaa. Hebo li vas moj @Sarbit2019 u zicagu sve do jednog :-)
mrkva
Mmmm pecena prasetina. Valjalo bi da zovu ako vec peku ?
unioni
Nije vam Zeljo kriv sto vas Mladost Ludost x odigra ili Slobode mi moje.. Nije vam ni Zeljo kriv za bodove koje ste prosuli pa bi te zamolio da se ne brukas
Sarbit2019
Željkan - Siroki 2:3 Krupa - Željkan 2:1 Željkan - Sarajevo 0:0 T.C - Željkan 2:0 Željkan - Olimpik 0:1 T.C - Željkan 2:0 Sloboda - Željkan 1:0 Željkan - Mladost 4:4 Radnik - Željkan 1:0 Željkan - Olimpik 1:2 Sarajevo - Željkan 3:1 Željkan - Siroki 1:3 Velež - Željkan 2:2 Željkan - Borac 1:2 KUP T.C - Željkan 1:1 (3) (2) MAŠALA nastavi niz.....
pjanke.sa
@unioni ko se bruka majke ti tvojeeeeeee kooooo? Mi se brukamo? Hahaahahaah kkaoste smijesni vi zavijaci propalpg kluba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti