Ovog ljeta odlučio se na odlazak u FK Sarajevo

U Mostaru osvanula poruka Red Armyja za Feđu Dudića

26

Komentari (26)

SeoRusilac
“Neću više spominjati razloge odlaska iz Veleža. Rekao sam im sve najbolje i klub kojeg ću pamtiti. Zahvaljujem se i Red Armyju. Pogodili su me neki loši komentari nakon odlaska, ali samo lijepo o klubu pričam i biću njihov navijač u evropskim utakmicama. Od jučer je moj novi klub Sarajevo i naravno da ću raditi u interesu kluba i ništa drugo”, zaključio je za N1 Dudić.
Ajax11
Valjalo je ovo izmisliti
fukaraslana
Sam duda platio da se to stavi . Cijeli Mostar mu jbe sve
Mostarac94
Jesi to dolazio pa znas?
MostarskiRodeni81
RA se ne moze kupit novcem !
Rizzle
Ime navijačke grupe "fukare". Sve je jasno
Harise
Bravo rodjeni i puno srece za Sarajevo!
*p!p!t@*
Sretno, i hvala na svemu!!!
pjanke.sa
Ovo su neki normalni navijaci Veleza, nisu ovi komentatori sa ovog portala. Bravo za Red Army!
user1644068495
Sretno majstore
C.Banks
Da Bog da osvajao sa Sarajevom titule u nizu, ali kup ne diraj. Kup je naš!! Mogao si se na lijep način oprostit od kluba i naših navijača, ali izabrao si drugačije. Sretno!
SeoRusilac
Umjesto preko klupske web stranice on se obratio preko ličnog Facebook profila,a prvo je mjesecima iza leđa Veležu pregovarao sa drugim klubom.
pjanke.sa
Hahahaahaha vas dvojica ste stvarno ko Uda i Buda. Umijte se i ne pricajte gluposti.
SeoRusilac
@pjanke.sa haj vozi, ako ti se ne čita preskoči
vence
@pjanke.sa dobro, kralju.. I ja Feđi zelim svu srecu svijeta..razumijem ga, vraca se u maticni klub a vjv i za vecu lovu. Al da je malo papanski otisao, jeste. Sigurno nije sve dogovorio za noc, tj za vrijeme od sastanka s upravom kad su mu rekli da ce mu sve zelje ispuniti do ujutro kad je javio da odlazi. Dakle, mnogo prije je dogovorio sa Sarajevom i iznio vjv(po njegovu misljenju) nerealne zahtjeve pred upravu da bi mogao reci nemamo istu viziju, projekat, bla bla i kad su mu ipak rekli moze i to..on opet odlucio da ode. Po meni, to je malo papanski. Ljudski je je bilo da je rekao ljudi, hvala vam za sve..ali ja se vracam u svoje Sarajevo, srce, jubav, bla bla.. Nilo mu rijeci ne bi rekao
C.Banks
Sve znam moj prijatelju, ali opet nikom ne treba želit zlo, svakom sreću poželiti, jer trebat će mu mnogo sreće
C.Banks
Pjanke moj dobri ne moraš vrijeđat dok komentarišeš, pretpostavljam da si mlađi čovjek ali nemoj molim te. Svi mi volimo jak Velež, jako Sarajevo, jakog Željkana, Čelika, Slobodu! Jaku BiH! Nemoj ulaziti u teme koje se tiču naseg grada i naseg kluba ako nisi srcem u tome. Ja kad sjedim u Sarajevu, ne ulazim u teme njihovih klubova a volim da budu jaka oba kluba. Ne volim da titule idu u ruke tuđih klubova. A to što kažeš da se Feđa vraća kući, sjedio sam na drugom kontinentu s jednim prijateljem iz Travnika dok jr Feđa bio najbolji strijelac lige, pa se on našalio dovedite ga u Velež on je iz mog sela porijeklom, znači lik nije Sarajlija. Veći sam ja Sarajlija od njeg, koji sam rođen u Mostaru, živim u Mostaru, volim i Mostar i Sarajevo, i proveo poslovno barem 200 dana u Sarajevu
pjanke.sa
@C.Banks pasa moj, nije mi bila namjera da te uvrijedim a nisam ni mladji bas. Porijeklo je jedna stvar odakle su ti dosli mater i otac a druga stvar je gdje si ti odrastao. To znam i tvrdim ti jer sam ja sa Fedjom lopte igrao. Znam gdje je odrastao i on je Sarajlija. Kad se rodis u Sa i zivis u Sa, onda si Sarajlija, bez obzira odakle su ti korijeni. Da poslije rodjenja dodjes u neki grad eh onda je to druga rpica. Porijeklo je sasvim nesto drugo. Pozdrav.
pjanke.sa
@vence mozete majstore vi misliti sta hocete. Kada je Hadzic sportski direktor potpisao/vratio se u FK Sarajevo, ja sam odmah znao da Fedja dolazi. Emiru je uvijek bilo bitno da dijete Sarajeva bude trener. Ili Mirza ili Fedja. U ovom momentu Fedja je u usponu, educira prati fudbalske trendove i mozete vi pricati sta hocete, ali Fedja je jedan od najzasluznijih za uspijeh Veleza zadnjih godina. Emir i fedja su se logli dogovoriti na jednom telefonskom razgovoru. I btw Fedja je placen manje 30% nego ostali strani treneri.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa nema Emir Hadzic nista s ovim transferom, ovo je davno dogovoreno tj. znalo se da dolazi u Sarajevo al se zbog finala kupa cuvalo u tajnosti da se ne remeti mir u klubu (mislim na Velez). Poslije je sve bilo predstava za javnost sa ovim zahtjevima
pjanke.sa
@zgembo.popuslic ako je to istina, onda se slazem sa Velezovim navijacima da je ispao super. Ali ne vjerujem dok ne vidim dokaze. Ono sto znam je da Fedja nije supak.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa ne kazem ni ja da je supak al je davno prelomio u glavi da hoce da ide jer ga je Sarajevo trazilo. Ceko se samo kraj sezone da se to ozvanici. Vidis da su mu ljudi sve zahtjeve ispunili al je opet odlucio da ode. Jednostavno mozda se zasitio Veleza, mozda je vidio da je to maksimum ekipe jer pojacanja slabo dolaze od uprave, mozda je presudila veca plata al jednostavno covjek je davno odlucio da ce otici sta god da je razlog. Napravio je samo malo frke oko ovih zahtjeva da ne bude da je otiso tek tako, iz cista mira
CrveniKakanj
juve10
Bravo, ovo je primjer za BiH. Sve najbolje u Europi Veležu i Redsima
SeoRusilac
Hvala na svemu, prijatno i doviđenja. Puno sreće u nastavku karijere osim u utakmicama protiv Veleža.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.