37

Komentari (37)

Zaccheroni
Ikić će dobiti svoje pare ali koliko?!
Nikaragva231
Tako je jedan dio hoce samo nece sigurno onoliko kooliko on hoce
mrkva
2.5 miliona od drzave i duzni igracima. Sramotno.
limvotemirvah
Da, ovo je novac poreznih obaveznika.
PoliziaMerda1981
@limvotemirvah i majka ti kuja uzima novac poreznih obveznika kada je sekretar mjesne zajednice kočerin kara hahahahaha smeće jedno škutorsko što se predstavlja kao pitar jeste bolesni prčim ti mater hahahaha
limvotemirvah
@Polizia Ja nisam ni rekao da mi smeta sto uzimate novac od proeznih obaveznika, to vas i sljeduje. Ono sto mi smeta je kako taj novac koristite. Mislis da je normalno dugovati 200 milja drzavnih para igracu? Nemoj da mi psujes bez razloga.
Hellas
klix.ba/sport/nogomet/koliko-novca-su-dobili-nogometni-klubovi-iz-budzeta-u-fbih-velez-daleko-iznad-ostalih/220720085
Bosnjak1189
Ovo su pare od nastupa u Evropi, nisu nikakve budzetske pare. Procitajte i naredne tekstove. Koliko glup moras biti da u ovo povjerujes.
Nikaragva231
Ovaj ikic sam je kriv kad su mu iz Veleza saopstili da ne racunaju na njeg povukao se i otisao znaci samovoljno a sad fol trazi pare di je do sad bio savjetovao se sta moze izvuci. Marke mu ne bi dao.
limvotemirvah
Dje si privatnik, nisam te prepozno? Niko te ne pita bi li dao ili ne. Uprava kluba dogovori uslove s igracem i potpise ga. Hoces da ga otjeras? Nema problema, ali onda mu isplati sto ga sljeduje po ugovoru. Pustite se kriminala i igraci su ljudi, oni prehranjuju svoje porodice kao i svi mi. Hvala Bogu na ovim krovnim organizacijama sto ih stite, zlostavljali bi ih pojedini kao radnike u Bingu da nema toga.
Nikaragva231
Cao dzudzane jesi li to ti hahahahaha
Frane
Bio sam ovdje svo vrijeme, hoću svoje šolde.
Ahdhsuab
Covijek se sam povukao kako je to krivica veleza
velez mo
Vrane jesi li septicku u Jarama rijesio,pusti ove gluposti?
Hadzija123
Ma ovo svaki klub u nasoj ligi zadesi samo sto Ikic trazi bas pozamasnu sumu ne znam hice li to Velez isplatiti ili dali ce Ikic htjeti na saradnju oa da mu se to isplacuje u ratama ako se to ne desi a UEFA prsudi u njegivu korait Velez dzaba igra ligu.
limvotemirvah
@Hadzija123 pa moraju isplatiti, jer ako ga ne isplate nece dobiti licencu. Kako god, velika mrlja je ovo za Velez.
limvotemirvah
Znaci poceli i u Velezu sa malverzacijama. Nadam se da cemo pronaci neki drugi klub da nam bude filijala. Neka ovo Mirvicu bude lekcija. Ne treba saradjivati sa ovakvim ljudima, koliko god mi drag Velez bio.
Nikaragva231
Koliko glup komentar. Veze ti nemas o nogometu.
limvotemirvah
Veze ti nemas o zakonu ako mislis da je ok ovako lagati ljude. Ovo je bukvalno kradja. Nek vas bude sram.
Nikaragva231
Evo pola ti se drustva ovdje u kaficu smije cuj mirvicu ne trebas saradjivati hahahahaha jesi paglu mati draga hahaha filijala hahahaha
limvotemirvah
Mirvic treba povuci Guliasvhilija sa posudbe. Ima i drugih klubova sa kojima mozemo saradjivati, a koji se ne bave necasnim radnjama. Toliko.
Nikaragva231
Tebe ce pitati hahahaha
limvotemirvah
Nece mene pitati, ali Guli treba u neki zdrav klub na kaljenje, klub koji normalno funkcionise. Zao mi je, Velez mi je drugi najdrazi klub u drzavi i mislio sam da ce bas lijepa prica biti ovo da nam vi budete filijala i razvijate igrace, ali ocito da vi niste dorasli tome. Ovo su uzasne stvari sta radite. Postali ste kao Zeljo.
Nikaragva231
Bolestan si j... mi se i za vas i za crvene ti si neki bolesnik gle sta pises hahahaha smijeh
limvotemirvah
Ti opravdavas kriminal. Ja kao navijac Sarajeva sam vjerovao u ovaj projekat, mislio sam da cete nam biti ono sto je Lokomotiva Dinamu. Izgleda da ste sve to odlucili da upropastite radi talova.
Nikaragva231
Da cete o cemu ti pricas ko kome sta kako. De mali oladi ko ce kome nesto vama biti hahahaha
velez mo
Odavno nisam procitao pametniji komentar,ćuj netreba saradivati sa Velezom,dobro ste nam Gulija poslali lik samo u zemlju gleda,treba mu glavu zašalovat da je nespusta.hahahaha jesmo profitirali od vas u pm
limvotemirvah
@velez mo, to sa Gulijem je samo jedna stavka. Saradjiujemo mi na mnogim poljima. Ne idu bez razloga vasi najbolji igraci kod nas, kao Zeljkovic, dok vam mi saljemo mlade na kaljenje i neke druge igrace koji su na zalasku karijere. Trebalo bi biti jos posudbi, ali cisto sumnjam da ce Mirvic htjeti da nastavi saradnju ako igrace tretirate kao ovog Ikica. Plivate covjeku 200 milja, znas li ti sta je to?
velez mo
Dabogda ga sutra povukao,Guli pojma nema samo mjesto zauzima
limvotemirvah
Nema pojma Guli, je li? Dobro, onda ga vratite i zaboravite da cemo vam ikad poslati nekoga na posudbu.
velez mo
Gledao sam vas sinoc sa Barcelonom u ligi šampiona,niste bili losi malo ziljkic onu da mu sjede za 2:1 da dobijete na Nou Kampu,onaj prvi kako Oliveira prođe zabi ga pred 90000 hiljada,haj dobra je i nula uzecete sad sigurno Man citi na Koševu,Sretno
velez mo
Vratite ga i sa njim u Vrbanjušu,mozda bi Braci valjao
limvotemirvah
@velez mo za koju godinu bi i mogao gledati utakmice Sarajeva sa Barcelonom u LS, dok vi ako ovako nastavite gledacete opet derbije u Federalnoj sa raznim Rahicima i slicno. Iz najbolje namjere ti kazem, ovakve stvari kao sto vi radite Ikicu nikad nikome nista dobro nisu donijele. Pogledaj Skretnicare u kakvim su problemima godinama zbog takvog poslovanja.
Nikaragva231
Sta s budalom pises hahaha pitar ko pitar samo oni jaki hahahaha u rupu misu mali
velez mo
Kakav ce ti nick biti kad ode mirvic?idi jadan nebio otresi nesto,malo prošveraj puno Sarajevo žena
limvotemirvah
Mirva nece nigdje, jasno i glasno je rekao da NEMA NAZAD
user1659354598
**** ti mater svoju dosadnu sta ti pametujes,**** ti Mirvic majku u picku a sa njim i Zeljo i Velez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.