Veliki 'povratak' Luke Bilbije: Određena službena lica za meč finala Kupa BiH

Susret se igra u Zenici

Veliki 'povratak' Luke Bilbije: Određena službena lica za meč finala Kupa BiH

S. Mlaćo
Luka Bilbija se vraća na premijerligaške terene.

Bilbija će dijeliti pravdu na meču finala Kupa BiH u srijedu u Zenici.

Sudija iz Prijedora će se naći na centru, a pomoćnici su mu Arnel Novalić (Doboj Istok) i Josip Čolić (Kupres).

Četvrti sudija je Antoni Bandić iz Gruda. Posmatrač suđenja je Ognjen Valjić iz Banja Luke.

Meč u Zenici igra se od 18 sati, a navijači Veleža već od jutros su napravili redove u kupovini ulaznica.

Ulaznice se u prodaji puštaju danas od 10 sati u službenim prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 (Cernica), ali oni najuporniji stoje u redovima još od jutros, nekoliko sati prije nego je krenula zvanična prodaja.

Oglasi

Iz FK Velež su objavili da "zbog ograničenosti broja ulaznica i zbog uslovljenosti od strane nadležne institucije, donesena je odluka da ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi FK Velež uz predočenu člansku kartu, a uz jednu člansku kartu će se moći kupiti jedna ulaznica".

Sigurno i da će navijači Zrinjskog brzo 'razgrabiti' ulaznice, po 3.000 koliko su dobili klubova i da nas očekuje sjajna atmosfera.

Nadamo se da će sve proteći fer i korektno, kako na terenu, tako i na tribinama.

Kada je Bilbija u pitanju, on je potpuno nestao u završnici Premijer lige. Desilo se to poslije meča 25. Kola Premijer lige između Borca i Zrinjskog kada su gosti slavili 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno je bilo zamjerki na njegovo suđenje, iako je pobjeda Plemića bila čista kao suza.

Sada se vraća, a svi se nadamo da ćemo najmanje pričati o sudijama.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoZrinjski
Luka bilbija je sudac kojeg se uglavnom delegira kada treba oštetiti Zrinjski,ali utakmica u banja luci je pokazala da je uzalud trud sviračima
5 2
rodjak
Kako ce Luka Biblija suditi a rodjak mu Nemanja Biblija igra za Medjugorce.Ovaj iz Kupresa pomocnik je oduvijek bio Medjugorac sa adresom u Kupresu,a Ognjen Valjic ce kao posteno nadgledati sudije i njihovo sudjenje a dao onom zenickom mazlumu Sivcu ocjenu 8.3 (vrlodobar) za onu lakrdiju u proslom Kolu na Grbavicu.Jos je samo Sabrija falio ili onaj mazlum Gigovic
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi