Satima u redu za podršku Veležu u srijedu: Nije problem!

Svi žele biti uz voljeni tim, ali naravno da neće moći

Satima u redu za podršku Veležu u srijedu: Nije problem!

S. Mlaćo, foto: A. Čaušević
Zenica će u srijedu biti ispunjena navijačima Veleža i Zrinjskog.

Na Bilinom Polju igra se finalni meč Kupa BiH, a počela je prodaja ulaznica za navijače oba tima.

Ispred prostorija FK Velež gužva od jutarnjih sati. Mnogi su požurili da što prije budu pravi sretnici, a priznali su nam pojedini da su tri sata stajali u redu.

Nije im to bio problem, čak naprotiv, sve su spremni učiniti da budu uz voljeni tim u srijedu.

Zabilježili smo na licu mjesta velike gužve, što možete i pogledati.

Ulaznice se u prodaji puštaju danas od 10 sati u službenim prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 (Cernica), ali oni najuporniji stoje u redovima još od jutros, nekoliko sati prije nego je krenula zvanična prodaja.

Oglasi

Iz FK Velež su objavili da "zbog ograničenosti broja ulaznica i zbog uslovljenosti od strane nadležne institucije, donesena je odluka da ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi FK Velež uz predočenu člansku kartu, a uz jednu člansku kartu će se moći kupiti jedna ulaznica".

U slučaju osvajanja Kupa, Velež će opet igrati u Evropi, a istovremeno u preostala dva kola Rođeni imaju šansu da i kroz prvenstvo dođu do cilja, iako će to biti mnogo teže s obzirom da je smješten na peto mjesto sa 45 bodova.

Do kraja sezone, osim spomenute utakmice sa Zrinjskim koja se igra u srijedu u 18 sati u Zenici, Velež će još igrati derbi sa Sarajevom u nedjelju, a zatim za kraj sezone gostuje Posušju.

Sigurno i da će navijači Zrinjskog brzo 'razgrabiti' ulaznice, po 3.000 koliko su dobili klubova i da nas očekuje sjajna atmosfera.

Nadamo se da će sve proteći fer i korektno, kako na terenu, tako i na tribinama.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, FK Velež brani trofej od prošle sezone kada su Rođeni savladali FK Sarajevo nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nakon 90 minuta bilo je 0:0 uz sjajnu atmosferu koji su priredili Red Army i Horde Zla.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1659354598
Mozete kurcu cekati ****ce vas Zrinja kao sto vas **** godinama ...TM87
0 6
albis
Velez uzima kup
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi