Već u subotu je veliki derbi Zrinjskog i Veleža

Sinoć u Mostaru opsadno stanje, policija na svakom koraku

10

Komentari (10)

Adrian
Sad kad su ugašeni, nek pretraže po kući, šalove od jedinog kluba iz Mostara, pošto su im i očevi i djedovi navijali za Velež kao i oni sami.
papagaj
Ako se dobro sjecam navijacki kodeks je takav da ako neka navijacka grupa drugoj navijackoj grupi oduzme glavne transparente ta navijacka grupa ne postoji.
COVID19
Nisu im uzeli udarni trans. Nažalost.
user1600705501
Sami su rekli da su se ugasili
starmac
Evo sljedeća akcija po glavni transparent u Međugorje ili Grude tamo su osnovani!HA,HA,HA
Manager
Uzeli su im citavu ogradu, dakle sve transparente, kakav je to "glavni" transparent ako ga nema ni na domacoj utakmici?
realista1982
Samo vi novinari,podgrijavajte atmosferu pa kada padne mrtva glava...??? Ne igrajte se ljudi vidite da su svi naelektrisani!!!
user1676370670
Ovaj portal kaze navijaci Zrunjskog ce se sigurno revansirati...Pa to nema na zaljskoj kugli...podstice se na nasilje..Bu bagru treba pohapsiti,i na robiju,nebitno iz koje navijacke skupine dolaze...Bagra.Dok neko ne izgubi glavu,nece se stati...
Neretva76
Pa oni više ne postoje,džaba im sad uzvraćati.
Reddevilsh
Da sam ultras ja nebi imo sna nebi spavo ja dok je đavola
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.