Nedim Hadžić pred povratkom u Premijer ligu
Hadžić u duelu protiv FK Sarajevo

Uskoro će sve biti ozvaničeno

Nedim Hadžić pred povratkom u Premijer ligu · Saznajemo

S. Mlaćo
FK Velež bi u narednim danima trebao dobiti nova pojačanje. Naime, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli u Mostar će stići Nedim Hadžić (23), nekada velika nada FK Sarajevo.

FK Velež bi u narednim danima trebao dobiti nova pojačanje. Naime, prema nezvaničnim informacijaam u Mostar će stići Nedim Hadžić, nekada velika nada FK Sarajevo.

Hadžić je u BiH nastupao i za FK Mladost Doboj Kakanj te FK Sloboda, a posljednji angažman imao je u slovenskom NK Radomlje. Sada se vraća u Premijer ligu i pred potpisom je za Rođene.

Očekuje se u redove Veleža i dolazak jednog nogometaša iz Brazila, ali nije poznato o kome se tačno radi. Sigurno je da će biti još odlazaka, a za sada nije jasan status pojedinih nogometaša.

Protiv hrvatskog niželigaša Neretvanca prije par dana između ostalih nisu igrali Frane Ikić, Haris Ovčina i Amar Kvakić koji su u prvom dijelu sezone bili među glavnim osloncima tadašnjeg trenera Amara Osima.

Kvakić je nakon toga i zvanično napustio klub, dok su Ovčina i Ikić još uvijek u kadru mostarskog kluba.

Oglasi

Kao što je poznato novo rukovodstvo Veleža je odlučilo da sreže troškove, većina igrača se solidarisala sa novom klupskom politikom te je pristala na smanjenje plata, dok sa nekim i to nije slučaj.

Za sada nema naznaka oko postizanja dogovara sa Ovčinom i Ikićem vezanim za smanjenje plata i teško je vjerovati da će putovati na pripreme u Tursku.

Mostarci su dosta mijenjali ove zime i sigurno je da ćemo gledati 'novi' Velež koji će sa klupe predvoditi Nedim Jusufbegović.

Nedavno su Veležu pristupili Ardonis Mućaj, Mirko Karamarko, Osman Hadžikić, Mitar Ćuković, Ante Hrkač...

Velež će sutra odigrati prijateljski meč s Afk Igman Konjic. Planirano je bilo da se meč igra od 14 sati, no došlo je do promjene satnice.

Oglasi

To je FK Velež i upravo potvrdio.

[facebook]https://www.facebook.com/velez.fk/photos/a.1563485870585270/3417968288470343/[/facebook]

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da je pomjeren termin odigravanja prijateljske pripremne utakmice u zimskom pripremnom periodu protiv FK Igman Konjic.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo ranije obavijestili na službenim stranicama Kluba, utakmica je trebala biti odigrana sutra (subota 28.01.2023. godine) u 14:00 sati. Međutim, došlo je do manje izmjene, i utakmica će ipak biti odigrana istog dana u 13:30 sati na Gradskom stadionu Konjic“, stoji u objavi Mostaraca.

 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Dobar igrac za FK Velez.
0 2
denimen9
PLBIH treba da se zove Liga Nekada Velikih Nada - Danas Propalih Igrača
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi