11

Komentari (11)

user1676312914
Bravo Fejaaaaa. A sad na red dolaze mađarice. Očekujmo igrice iz Saveza od strane Beusa vezano za samo finale. Očekukem restrikcije oko navijača u vidu smanjenja broja karata i sl
Zaccheroni
Bravo Feja,bravo rođeni! Kup je naš
Bobinho1921
Ne prdi druze,vile su vas nosale u ove dvije tekme,uz puno srece ste prosli
Breba
Još 3 gola.je Velež.mogao zavaliti, gdje su tu vile?
mido1921
4 udarca u okvir gola i 3 ste dali, kako onda još 3 gola?
Rodjenii
@mido1921 rezultat se pamti, sve ostalo je goli kurrrraaqccc
starmac
Tako je Feja.I netreba zamjeriti LAUŠU na reakciji nakon izmjene.Momak gori da se pokaže što bolje i treba ga podržavati i upravi da mu otkupe ugovor ili produže saradnju sa momkom.
Rodjeni1985
Dobro brate al kanta veceras! Andjusic zamjena i gol! Kakve su ono reakcije na losu igru, nisi Ronaldo!
starmac
Slažem se.Alhp to je ta mladost puna energije a neide ga šansa dobra.Gori od želje.Ja bi ga lično volio podpisat a ima od Feje šta da usavrši.
Rodjeni1985
Ok samo postuj trenera i njegove odluke!Na Feji je pola ovog uspjeha citave polusezone!
starmac
Naravno.Nisam ništa protiv trenerski odluka i trebaju se poštovat.Kazem da je mlad i pun energije i samo bi napravio glupost da ga je ostavio u igri.Ali ga treba savjetovat i dat mu podržku.Ima on materijala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.