10

Komentari (10)

Zaccheroni
Sve je ovo dobro za nekoga ko što je i lose za drugog
SamoSiroki
Čovjek je rekao šta je vidjeo, nije ruku komentirao jer je nije mogao vidjeti sa 60 metara
JedanIzMostara
Okej, ali sa iste distance je vidio da nije penal, sto mislim da nije bio penal a veliki sam navijač Veleža. Koliko sam mogao vidjeti sa tribina stadiona u Čitluku, nije penal. Ali sam isto tako vidio ruku igraca sirokog kod prvog gola. Treba bit covjek pa priznat.
Ibrahimbeg
Ovo je u Veleža bez golmana, šta je išlo prema golu gol. Ovaj se udarc mogao odbraniti ali nije golman bio pravo postavljen. Za ova četiri neuspjeha trener Klafurić mora dati otkaz. A igrač koji je dao gol ne pošten je rukom sebi namještao fudbal.
JedanIzMostara
Ti ai ograničen kao balkon, i ne znas mnogo o fudbalu ocigledno, a posebno ne znas nista o tome kako klubovi funkcionisu niti koliko prelaznih rokova treba jednom treneru da poslozi ekipu. Imamo primjer sarajeva, najveci budzet,najvece plate najskuplje igrace imaju, ali mjenjaju trenere kao čarape i nema rezultata.
Noname992
A ofsajd i ruku?
*p!p!t@*
To Skendere yebo se u materi. A nosanje lopte rukom je ok hahahahaa
PoliziaMerda1981
Vidi Skendera romine što ne prokomentarišeš vaš prvi gol iz ofsajda i rukom. Kako ćemo vas iskarat u revanšu jazavci škutorski
enko
Pravi trener je gospodin koji bi trebao reci penal i nas pogodak necu komentirati ili nista ne govoriti.
starmac
Vi niste pošteni SKENDER!Igrali ste rukom i nije penal da se razumijemo.Dobili ste utakmicu i to je sve.Ima uzvrat i mislim da tad nećete imati šanse.Treba bit gospodin pa dat kerktnu izjavu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.