8

Komentari (8)

rodjak
Treba traziti od saveza da rade zri****nje sudija(ko u YU ligi) pa ko te zapane da je posteno a ne da ti savez salje sudiju koga oni hoce. I druga stvar traziti sto prije uvodjenje VAR-a ,bar ce malo biti postenije
Ajax11
Ide nacionalni ključ, sada ce pogurati Velez ,da bar jedan bošnjački klub bude u polufinalu
bk123
Velez može proc Al mislim da danas od guranja nema ništa...danas će se sudije malo pripazit
Ibrahimbeg
Velež bi trebao pobjediti i ići dalje u polu finale.Da svaki narod ima svoga predstavnika. Po meni Sloga je najpoštenije došla do polufinala Sloga igra lijep i pošten fudbal.Kada bi ovako igrali pošteno Borac iZrinjski puno bi ljepše stanje bilo u BiH nogometu.
Zaccheroni
NEMA SUMNJE,PROLAZIMO ŠIROKOG. FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
bk123
Mislim da će danas suđenje u Vrapčićima biti na vrhunskoj razini ,naravno koliko to sudac bude znao. ..malo da se smiri situacija.
Ibrahimbeg
Sve se urotilo protiv pravednoga fudbala. I ov sportski list nagađa šta će biti.Zakon se može primjenjivati samo u pravednom sistemu.Ne smije ni jedan sudija zakazati, ni na jednoj utakmici.Nema utakmice da nije jedam klub oštećen.A to naročito važi za Bosanske klubove..Ako sinoć nije bilo faula u napadu Sarajeva onda nije bilo.Kako sudija namjeeno svira faul, da Sarajevo ne bi gol dalo.Koga tu treba kazniti Savez što postavlja namjerno svoje poslušne sudije.
JedanIzMostara
Kakve koristi ko god da prodje kad te u polufinalu ili finalu kasnije ceka Borac koji je dobra ekipa i ima uvijek sudije na svojoj strani. Ne bi ih bgm real pobjedio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.