Ko će se radovati u Mostaru?

Velež želi prekinuti negativnu seriju, gosti se nadaju bodovima

Ko će se radovati u Mostaru?

Samir Mlaćo
Danas se nastavlja prvenstvo u Premijer ligi naše zemlje.

Nakon reprezentativne pauze, prvi na teren će od 18 sati nogometaši Veleža i Širokog Brijega.

Ova dva tima dobro se poznaju, u posljednje vrijeme odigrali su ne baš mali broj utakmica, a Rođeni u ovaj meč ulaze nakon tri vezana poraza.

Žele ostvariti pobjedu, te u pozitivnoj atmosferi dočekati meč polufinala Kupa BiH sa FK Tuzla City u srijedu u Mostaru.

Na drugoj strani gosti su šestoplasirani i tri kola ne znaju za poraz.

U igri su za Evropu kroz prvenstvo, no teško da će ipak izboriti to mjesto.

"Idemo se predstaviti dobrom igrom. Očekuje nas zahtjevna i dinamična utakmica, kao i sve do sada naše međusobne utakmice. Ipak, želimo nastaviti pozitivnu seriju. Uvjeren sam kako ćemo se dobro potući za bodove“, poručio je šef struke NK Široki Brijeg Jure Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na stadionu Rođeni igra se od 18 sati, a domaći očekuju veliku podršku navijača, s obzirom da će ovo biti prvi meč sa prisustvovom publike nakon kazne zbog incidenata na meču sa FK Borac.

Pravdu će dijeliti Danijel Bojo iz Kiseljaka sa pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem iz Travnika i Sretenom Udovičićem iz Prijedora. Četvrti sudija je Haris Kaljanac iz Sarajeva, delegat, Fahrudin Sinanović, a posmatrač suđenja Predrag Stankić iz Prijedora.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Avanti Velez Mostar
6 0
Mostarac94
Idemooo Rođeni u inat svima ! Red Army sretan rođendan
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi