7

Komentari (7)

yugopo
Komedija... Pustit Zaimovica a ostavit Haskovica koji je sve masao ovu polusezonu kao Werner u Celziju. Potreban mladji I brzi igrac za kontru!
user1659354598
I onda kazu nesta Zrinskom,pa sa tim budzetom i trebate da se borite za opstanak klosari jedni,sve ste imali i za godinu dana sve prosuli,onako lijepa prica bila,pravi ljudi u klubu i sad spali na ovo i hoce neki rezultat
MostarskiRodeni81
Zrinjski inace fasisticki klub, preuzeli homoseksualci,jos židovi :))) prodali se njima, a velicali nekad fašizam i kukaste krizeve :))))) plačč
FahroKonjHodzic
noga u gujcu velez je iznad svih vas i iznad ove nam smetljarske uprave
Catanzaro
Vidi ovih bosanskih međeda što su zapjenili hahahaha
Ecosport
Katastrofa za Velež, sve se raspade za manje od godinu dana. KRevelj i kompanija će pokupiti to malo što ostane i idu dugovi i još veći problemi.
SonPen1946
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti