14

Komentari (14)

rodjak
Borac u petak nece znati niti ce biti svjestan sta ih je snaslo hahaha IDEMOOOO RODJENIIII.Steta sto gledaoci ne mogu na tribine ovdje bi bio oboren rekord stadiona to je sigurno ,i na kraju kakva bi tu festa bila,ali dobro bice vremena nekom drugom prilikom.Jedno je sigurno,Velez ovu priliku sigurno propustiti nece
starigrad
Mrtvi sam Pitar sa dna kace. Al jedna poruka pravim Mostarcima. Poderite borac a onda Zrinjski. Pa da se sa nama ganjate oko Titule. Juriš Rođeni, Hairli vam bilo
Zaccheroni
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA.
MethodMan
Volio bih da Velez osvoji više nego ostali, jer su jedini zaslužili
Turbetanac
Vico kupi sve, samo sto ce ispasti Radnik i Kruoa aBd i to ce biti izgovor kako nema Srpski klubova hahahahahaha
Soni
Samo sudija ako bude posteno sudio no sikiriki mada sam ubjedjen da ce sudije i ovaj put unakaziti kartonima domacina. Zna li se ko sudi i ko su pomocni?
Colsa
SAMO NAPRIJED ROĐENI ZGAZITE VICOpičice!!!!
VIP
Čmeljež po običaju igra na emociju. Na tim mitovima su nastali. Velež ne smije biti šampion YU i tako je to krenulo. Pola vijeka kmečanja u kontinuitetu. Na kraju, neka pobjedi bolji ali dizati tenzije svaku utakmicu vi i vaša crvena braća tzv. Vicošampioni i trenutni VICešampiOni je dokaz da ste iskompleksirani do bolesti.
Sarajevoboy
@VIP Da li je realno da TI največi mrzitelj svega što postoji osim genocidaša-Borca, pričaš kako se dižu tenzije a prvi si ispod svakog članka gdje vrijeđaš i pišeš svakakve komentare? Ti? Ti, tvoj klub lopovski, i tvoja jezičina ste već pokazali iz kakvih kuća dolazite i da vam je neodgoj nasljedan, shodno tome barem se ušuti jer sve što napišeš samo sam sebe obrukaš.
starigrad
Velež je za vas Barsa. Gdje će te se vi mjeriti sa Rođenim. Naprijed Velež, naprijed moje Sarajevo
Sarajevoboy
IDEMO ROĐENI!!!!!!!!! ZASLUŽILI STE POBJEDU!!!!!!
Pikachu11
Gazite ih Rođeniiiiiii!!!!!!
Brigata_rossa.1981
Hajde bRAĆo, pokažimo zajedništvo ali i fašistima da protiv sebe imaju ogromnu armiju navijača. NAPUNIMO STADION!!!
FG70
IDEMOOOOO RODJENIIIIII!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.