FK Velež: Prvi trening održan u balonu
Hladno vrijeme Rođene je primoralo da prve treninge odrade na terenima s umjetnom travom u gradskom naselju Zalik.

Početne treninge Velež će odraditi na umjetnoj travi

FK Velež: Prvi trening održan u balonu

Na terenima balona u gradskom naselju Zalik danas su prvi trening održali nogometaši lidera Prve lige Federacije mostarskog FK Veleža.

Pod budnim okom kondicijskog trenera Jasmina Trnovca, pomoćnog trenera Mustafe Kodre i trenera golmana Nenada Melhera Mostarci su krenuli s uvodnim vježbama i treningom a prvih nekoliko dana priprema Rođeni će trenirati u balonu zbog iznimno hladnog vremena te zaleđenog terena na stadionu u Vrapčićima.

Pred sami početak treninga, tijekom zagrijavanja Mustafa Mujezinović je zadobio snažan udarac loptom u lice zbog kojeg je nekoliko minuta proveo ležeći okružen zabrinutim suigračima no vrlo brzo se ovaj krilni nogometaš pridigao i priključio treningu.

Velež će prvi pripremni susret odigrati već 18.01. protiv GOŠK-a iz Gabele a do odlaska u Tursku koji je predviđen za 28.01. Mostarci bi trebali odigrati pripremne utakmice i sa FK Sarajevom, Igmanom i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Na žalost dusmana koji su OTELI STADION i ponizili F.K.Velež. Velež će se vratiti aBd još jači. Niti je umro niti je pao samo je morao na neko vrijeme u ovom stanju biti a Boga ima Velež će igrati PL u odnosu na plastične klubove da nije prokletog rata bilo igrali bi još uvijek MAHALSKE lige. A samo polako vrijeme će pokazati svoje.
35 6
Metropoljac
''Tijekom'' zagrijavanja
4 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi