14

Komentari (14)

zilan66
Meki i ti si davno suspendovan pa ipak stalno komentarises .negativan si do bola.u svakom zitu ima kukolja pa tako i u Vezirskom gradu ima debila poput tebe.
Kladionicar_iz_mira
Derbi moze biti odgodjen jedino ako Velez pristane, jer je Zrinjski ispucao svoje odgode, a ne vidim razlog zasto bi pristali?!
bk123
zato što je u njima trenutno u interesu da bude odgodjen
Mackintosh
Vico je glavni u Velezu, moze i u vezni red, i gdje pozeli, ovi mu ne smiju nista, inaca slijedi suspenzija!
Zaccheroni
Brz oporavak rođeni. MUSVDG
Klicko
@Mostarac94 šta se dešava drug :(
nijepoznat
ma svakako se vracaju u Federalnu
user1605368976
Vi sa one strane Neretve što ga više omalovažajete VELEŽ je sve jači i bolji.
bk123
Velež je jako loše odradio prelazni rok,mada još nije gotov...stvarno su slabo iskoristili moć i euforiju koju su realno imali i imaju već godinu -dvi...nije nikakav zloban komentar nego stvarno mislim da je tako a vjerojatno će se složiti i navijači Veleža da su morali bolje na tom polju...plus ove godine Osim dovodio većinu igrača 30 i + godina
Mostarac94
Pokusava se od sto manje protrosenog dobiti sto vise, e pa moglo je 2 god, vec 3 teze ide
lalinjo
Definitivno loše odrađen prelazni,ali mislim da nisu imali niti u planu trošiti previše na tom polju i zato im se to dešava,teško će se vratiti pravi kolosjek,ali nisu oni niti toliko loši,samo je potreban mir i od postojećih igrača izvući maksimum,ali za nešto više od toga je potrebno zavući ruku u džep.
velez mo
bk123,haj u jednu si i upravu,e sad vidi ovo prosla sezona vama se poklopila pravo,mada ste isli na blef,niste bili sigurni kako ce to izgledati,ali poslo,islo vas i to je to.Eksplodirali vam Basic i Savic,Bilbija kako god opalio usla bi,nebitno gdje i kako opali poslo ga i to je to,doveli ste najbolje igrace iz 2 hnl,konkurencija nikad gora. Evropa sad solidno,ja tebi zelim srecu i da se radujes iduci cetvrtak,a ove godine ce biti vrlo zanimljivo prvenstvo i borba za titulu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.