Rođeni u sjajnoj atmosferi nastavili sa radom: Sve misli usmjerene ka Borcu!

Susret se igra u petak

Rođeni u sjajnoj atmosferi nastavili sa radom: Sve misli usmjerene ka Borcu!

S. Mlaćo, foto: A. Čaušević

Nogometaši Veleža vrijedno se spremaju za derbi meč 28. kola Premijer lige protiv Borca.

Rođeni su danas odradili novi trening, u ekipi je vladala sjajna atmosfera, a zbog tri žuta kartona u kadru neće biti Melvina Osmića, Mehmeda Ćosića i Samira Radovca.

Svakako da će to biti problem za Feđu Dudića koji će morati pronaći prava rješenja do petka.

Dobra vijest za Velež jeste povratak Slaviše Radovića koji je dobio i šansu protiv Krupe.

"Drago mi je da sam opet tu sa ekipom, te da sam se vratio. Povreda je iza mene, spremamo se za Borac", ističe Radović.

"Atmosfera u i oko kluba je dobra. Hvala navijačima na odazivu za kupovinu karata, a mi se njima odužujemo na najbolji način, dobrim igrama i dobrim rezultatima", dodao je bek Mostaraca.

Oglasi

Naša kamera zabilježila je i nastavak radova na stadionu, te će uskoro biti postavljene stolice na popularnoj 'zdenci'. Već su uzete mjere, a sada slijedi proces nabavke, te završni čin - postavljanje.

Susret između Veleža i Borca igra se u petak sa početkom u 20 sati. Uoči ovog susreta Rođeni su pokrenuli i akciju za navijače.

Ponovo su započeli s kampanjom prodaje donatorskih ulaznica. Ovaj put pažnju privuko i sadržaj objave.

"Pred nama je utakmica 28. kola m:tel Premijer lige BiH u kojoj će na stadionu Rođeni snage odmjeriti FK Velež i FK Borac iz Banja Luke. Utakmica koja je na programu u petak 30. aprila sa početkom u 20h.

S obzirom na tabelu m:tel Premijer lige BiH, koja pokazuje da je FK Borac na vrhu tabele zajedno sa FK Sarajevo sa 53 osvojena boda, a da nakon njih slijedi FK Velež sa 51 osvojenim bodom, dolazimo do zaključka da ova utakmica može ponijeti epitet 'derbi prvenstva'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U slučaju pobjede, Rođeni će preskočiti FK Borac, te ako se rezultat derbija između Sarajeva i Željezničara „poklopi“, novi lider m:tel Premijer lige BiH postat će FK Velež Mostar!

Sanjati nije zabranjeno, pogotovo kada se za ispunjenje tog sna boriš časno, pošteno, prkosno i ponosno, da svaki dan mukotrpno radiš i pružaš svoj maksimum, da poštuješ protivnika i da iz svake greške i poraza izvlačiš pouku kako bi bio još bolji, da nakon svakog pada ponosno ustaneš i nastaviš svoju borbu", istakli su iz FK Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582326118
AJMO VELEŽŽŽ, PODRŠKA OD HORDI!
23 1
xeRed
Moji Rođeni ❤️
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi