7

Komentari (7)

K79
prilikom tendera kada je od strane saveza izabrana ova grčka i austrijska firma da radi terene firma koja je postavljala teren na Maksimiru je nogometnom savezu uložila žalbu tvrdeci da rokovi koji su dati od strane grka za završetak terena su jednostavno neizvodljivi i da tender treba biti poništen ! da su ljudi bili u pravu svima je sada jasno pitanje je i kada ih završe kakvi će oni biti daj bože da izdrže i sezonu:D
Klicko
@Mostarac94 pušći koze brat da ovo popasu,ovdje nema hajra ni igranja lopte
zilan66
E sad da vidimo ovog predsjednika Hasnica kako je sposoban da naplati sve ovo sto je Veleza kostalo zbog probijanja rokova.zapamtite ako se uputi prijava uefi koja je glavni invenstitor imamo priliku naplatiti sve troskove,pa i litar vode od nsbih,a ako nema nista od toga onda je u pitanju neki dil sa ovim iz nsbih.
Ljacmu1
Šta ga imaš vidjet… hahahah, Vicin čovjek, otišao mu se ulizivat, sve radi protiv kluba. Jeste glupi u pm.
starmac
Nepokrene li se tužba protiv Vice i Saveza za ovaj propust i lopovluk koji je nastao i samim tim oštetio budžet kluba VELEŽA i ugrozio njegovo funkcionisanje.Svi navijači Veleža bi trebali krenut u masovne proteste protiv Saveza ali i samog HUSNIĆA koji je očito nanjeo štetu VELEŽU.Ovaj spor pred svakim sudom bi bilo lako dokazat.I da je pozicija Veleža trenutno na tabeli odlična u kakvim uslovima radi.
Ljacmu1
Šta ga imaš tužit, preveslao vas je, Žalite se glupim majmunima Husniću i Šoši.
Taceoni
Aaa ****vac Vico sta uradi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.