Maksimalno spremni i fokusirani za revanš: Rođeni trenirali na Olimpijskom stadionu u Atini
Foto: FK Velež

Igraju sutra protiv AEK-a

Maksimalno spremni i fokusirani za revanš: Rođeni trenirali na Olimpijskom stadionu u Atini

E. Čaušević

Velež igra sutra u Atini protiv AEK-a revanš utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni su u prvoj utakmici koja se prošlog četvrtka igrala na Grbavici uspjeli da pobijede sa 2:1 nakon preokreta i naprave veliko iznenađenje.

U taboru AEK-a su vjerovali da će se lagano obračunati s mostarskim klubom i plasirati u treće pretkolo, ali su igrači Veleža sve oduševili svojom igrom i zasluženo su došli do pobjede.

Revanš utakmica između AEK-a i Veleža igra se sutra na Olimpijskom stadionu u Atini sa početkom u 20 sati, a igrači mostarskog kluba odradili su posljednji trening pred ovaj meč.

Opis nije dostupan.

Ono što je najvažnije za Feđu Dudića jeste što će sutra moći računati na Samira Radovca i Denisa Zvonića.

Oglasi

Ovaj dvojac propustio je utakmici na Grbavici jer su imali problema s povredama i Dudić nije htio ništa rizikovati. No, Radovac i Zvonić su uspjeli da se oporave i bit će sutra na raspolaganju Dudiću za utakmicu.

Opis nije dostupan.

Rođeni su odradili i posljednji trening na Olimpijskom stadionu u Atini, te su maksimalno spremni i fokusirani na sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Opis nije dostupan.

Treba istaći da je i travnjak na ovom stadionu u jako dobrom stanju, te da će igrači oba tima imati odlične uslove za meč. Utakmica se igra sutra od 20 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
8 0
Rajvosa2019
Odbrana mora biti beton , a onda ih iz kontri bockati - imate brze igrace u spicu i tu vamo je najveca sansa
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi