Šta se dešava u FK Velež: Odgođena vanredna Skupština kluba
FOTO: A. Čaušević

Prvobitno se trebala održati 5. oktobra

Šta se dešava u FK Velež: Odgođena vanredna Skupština kluba

H. Zilić

Aktivno je u FK Velež posljednjih dana kako na rezultatskom, infrastrukturnom, ali i upravljačkom frontu.

Mostarci su jučer u 12. kolu Premijer lige BiH remizirali protiv Posušja rezultatom 1:1.

Rođeni domaće utakmice igraju u Gabeli, dok se čeka završetak radova na njihovom stadionu u Mostaru.

Za navijače Veleža jutros je stigla vijest koja ih baš i neće obradovati.

Naime iz kluba su potvrdili da je odgođena vanredna Skupština koja je bila zakazana za 5. oktobar 2022. godine.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje cijenjene članove, navijače i prijatelje Kluba da je Vanredna izborna Skupština Kluba, čije održavanje je prvobitno planirano za 05. oktobar 2022. godine, odgođena.

Imajući razumijevanja prema obavezama njenih cijenjenih članova i kompleksnosti same organizacije, a sve sa primarnim ciljem da skupštini prisustvuje što veći broj njenih delegata radi transparentnijeg rada te donošenja odluka voljom što šireg sastava ovog najeminentnijeg klupskog organa, Fudbalski klub Velež Mostar donio je odluku o prolongiranju vanredne sjednice Skupštine kluba mimo inicijalno planiranog datuma.

O novom datumu kao i mjestu održavanja Skupštine, Fudbalski klub Velež Mostar će, kao uvijek do sada, blagovremeno obavijestiti sve naše delegate i širu javnost2, stoji u saopštenju FK Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U mostarskom klubu ima dosta turbulencija na startu nove sezone, pa ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati u nastavku.

Velež je nakon 12. odigranog kola na osmoj poziciji prvenstvene tabele sa 13 bodova, ali i utkamicom manje, a rođeni su u 11 utakmica skupili čak sedam remija uz dvije pobjede i dva poraza.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
dragi susjedi, šta vam politika uradi ...
6 3
realista1982
Od onog trenutka kada im je Fadil ušao u klub,kola su krenula nizbrdo...
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije