FK Vitez ubjedljiv, gostujuća pobjeda Podgrmeča

Druga liga Zapad

FK Vitez ubjedljiv, gostujuća pobjeda Podgrmeča

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Zapad danas su odigrana četiri susreta 22. kola.

Lider NK Travnik je bio slobodan, a FK Vitez je na svom terenu deklasirao Brekovicu 6:1.

Domaći su nakon prvog dijela vodili 5:0. Strijelci su bili Erdin Ramić (2x), te po jednom Enes Šeper, Nijaz Delić i Belamin Osmančević. U nastavku je za goste pogodio Alen Ibrišimović, a za domaće Ammar Haskić.

Gosti iz Bihaća na ovaj meč su doputovali sa 12 nogometaša.

Sloga je u Bos. Otoci nadigrala Busovaču 3:0. Dva puta je pogađao Alen Mehić, a jednom Lejlad Dekanović. I u ovom susretu gosti su bili sa 12 nogometaša.

Gostujuću pobjedu vidjeli smo u duelu Bratstva i Podgrmeča. Bilo je 2:0 za goste. Dvostruki strijelac bio je Ammar Paunović. Oba tima su u kadru imala po 14 nogometaša.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Krajina je bila sigurna na svom stadionu protiv Vlašića. Meldin Durić je pogodio za vodstvo Krajine, a konačnih 2:0 je postavio Ermin Mizić.

Sutra se igraju dueli Kiseljaka i Rudara, te Krajišnika i Iskre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti