Među 10.000 navijača na Grbavici sinoć i potencijalno veliko pojačanje Željezničara

Napadač se nalazi u rodnom gradu, da li će postići dogovor sa Plavima?

Među 10.000 navijača na Grbavici sinoć i potencijalno veliko pojačanje Željezničara

S. Mlaćo
FK Željezničar je jučer poražen od Borca (1:2), ali jasno je da će Plavi sa Grbavice ostati u borbi za Evropu i nakon zimske pauze.

Za to su im svakako potrebna pojačanja, a na Grbavicu bi tokom pauze mogao stići sjajni napadač Armin Hodžić koji je i ponikao u Dolini ćupova.

Već danima se o tome priča, Hodžić je u Sarajevu i kako saznajemo obavio je određene razgovore sa čelnicima Željezničara.

Postoji velika mogućnost da potpiše ugovor i nema sumnje da bi bio veliko pojačanje za drugi dio sezone. Hodžić bi uskoro mogao i priključiti se treninzima Željezničara, a posljednji angažman imao je u mađarskom Fehervaru.

Nije se naigrao u posljednje vrijeme, iza sebe ima period koji će pokušati da što prije zaboravi, a 'novi početak' mogao bi biti tamo gdje ga mnogo cijene i poštuju, čega je sigurno svjestan.

Hodžić je sinoć pratio sa zapadne tribine duel Željezničara i Borca, a da li će uskoro obući dres Željezničara ostaje da se vidi.

Oglasi

Ovaj 27-godišnji napadač ponikao je na Grbavici, zatim otišao u Liverpool, a kasnije nosio i dres zagrebačkog Dinama, te turske Kasimpase. Nakon epizode u Mađarskoj, vratio se u Sarajevo, svjestan da više i nema prostora za greške u karijeri.

Hodžić je bio i omladinski reprezentativac naše zemlje, a u 14 navrata nosio je dres A reprezentacije. Postigaoje tri pogotka, pa se očekivalo da će napraviti mnogo uspješniju karijeru.

FK Željezničar je ove sezone postigao 23 pogotka, Plavi se itekako muče u realizaciji, što je potvrđeno i sinoć, a dolazak Hodžića bio bi mogući 'lijek' za takvu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po četiri pogotka za Željezničar ove sezone postigli su Joseph Amoah i Semir Štilić, tri su dodali Hamza Gasal, te vezista Armin Hodžić i Dženan Haračić. Prvi napadač Plavih sa Grbavice Dženis Beganović u dosadašnjem dijelu prvenstva nije se upisao u listu strijelaca u Premijer ligi.

U Željezničaru će sigurno ubrzo krenuti u potragu za pojačanjima, a to se svakako odnosi na poziciju napadača, lijevog beka, ali i u veznom redu te na krilnim pozicijama gdje su skoro bez rezervnih opcija za sjajnog dvojca Santos – Amoah.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Urednice BAŠ STE NASMIJALI BH JAVNOST...., kojih 10000 gledalaca ...., smanji doživljaje urednice, brat bratu NE VIŠE OD 6000 gledalaca. TO JE MANJE BITNO, SLOBODNO TI NAPIŠI I 30000, kada nemaš nikakvog nadzora i kontrole, ali sad, nakon obracanja i cestitke DODIKA , željno cekamo obracanje SEBIJE....!!!!
4 11
veliki73
Ako je sa njim u drustvu Turkovic Nedo, nema od tog ništa ode on u Zrinjski, kao sto je i jad Memija otišao
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije