Napadač se nalazi u rodnom gradu, da li će postići dogovor sa Plavima?

Među 10.000 navijača na Grbavici sinoć i potencijalno veliko pojačanje Željezničara

13

Komentari (13)

hzsg
Urednice BAŠ STE NASMIJALI BH JAVNOST...., kojih 10000 gledalaca ...., smanji doživljaje urednice, brat bratu NE VIŠE OD 6000 gledalaca. TO JE MANJE BITNO, SLOBODNO TI NAPIŠI I 30000, kada nemaš nikakvog nadzora i kontrole, ali sad, nakon obracanja i cestitke DODIKA , željno cekamo obracanje SEBIJE....!!!!
Jugjesamojedan
Pun istok znači oko 4500 Sjever najmanje 3000 I eto jug i zapad nek je ukupno 2500 To je 10.000 Željezničar proteklog vikenda je bio najposjećenija ekipa u regionu (Czv 4392), (Hajduk 9720), u inat vama dušmanima!!!
Abdulah123
Umrite jadovi svaku tekmu novo nabijanje kompleksa LimVo te ljoŽe!
Fixa
Na istoku su sve stolice bile popunjene, bukvalno nije se imalo mjesta gdje sjesti. Jug dva sektora krcata i sjever minimalno tri hiljade ja ne znam sta ovaj kobiljoglavac baljezga.
veliki73
@hzsg papak jedan znam da te boli što nemaš svoj stadion, znam da te boli što je na Grbavici u prosjeku na svakoj utakmici Želje 6000 navijaca, ali cu te razocarati slovom i brojem je bilo 9000 navijaca
mido1921
Više nas na jednoj utakmici nego vas na kobiljoj glavi
user1659354598
Ti reci 6.000 bas si objektivan konju glupi,kad si toliko glup bolje ne pisi nista
user1574859714
Nek je i 6000 bilo to je ono sto vi nikad necete imati,jer samo mjesna zajednica Kosevo navija za vas.
SA1921BA
@Hzsg...napaćena poglavico sa lavora ..nakenjam ti se u usta zavidna...crkni bolan od muke crkni kljusino .....hahahha....kako nije bitno a zapjenio si hahahha..GLEDAJ I GRIZI SVOJE PRSTE SISO MALA....HAHAHA....PA SVI ZNAJU DA JE GRBAVICA TRECI NAJPOSJECENIJI STADION U REGIONU...DAKLE OSTAJE TI DA NASTAVIS PRATITI SVOJ PLASTIĆNI klubić komunjare 1946...hahahha
veliki73
Ako je sa njim u drustvu Turkovic Nedo, nema od tog ništa ode on u Zrinjski, kao sto je i jad Memija otišao
Comandini
ko da pregovara s njim? Imamo upravu kakvu imamo...
Jugjesamojedan
Kako to misliš ko da pregovara? Pa Bekrić je odradio najbolji prelazni rok u zadnjih nekoliko godina i opet niste zadovoljni...
Comandini
Bekric je odradio svoj posao. Uprava ne radi svoj. Ovo sinoc sto se desilo nebi se desilo sa su ozbiljni angazovani ljudi u upravi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.