15

Komentari (15)

djecakplavi1921
Neka je važniji neki tamo lik iz Slovenije da je valjao ostao bi u Sloveniji i tražio dalje klubove po Evropi, a ne dolazio u premijer ligu, žalosno je što djeca Željezničara ne mogu uspijeti u klubu kojeg vole.
Golman 28 godina iz Slovenije ?
Dragon
Moj Zeljo na sta spade da dovode iz Stupcanice pojačanja.Bruka i sramota.
mido1921
Debilu on je iz Želje otišao u Stupčanicu na kaljenje.
Drakula
Jesu amaterski ugovori ili
krems_krems12
Navijaci kao generalni sponzor kluba dozvoljavaju da Basic i kompanija upravljaju klubom i dijele talove. Pored domacih omladinaca dovode se neki polovnjaci iz Slovenije koji ce na kraju za godinu dana otici bez obestecenja. Zasto klub kao klub ne napravi projekat kojeg se moraju svi treneri pridrzavati,a ne da svaki trener ima svoj projekat.
SonPen1946
Atomski zeljescaaar
Fixa
Bolji od vas opet
SonPen1946
Pa zato sto ste atmoski, to je to.
user1676312914
Hasimaga
Nova dvojica na opcinskom budzetu
mido1921
Ne kao tvoja seka na hašimagi
Hasimaga
@medo ma sta mitomanski medjede, mamu ti i seku natakarim ha hasima
AjmanMuj
papagaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.