10

Komentari (10)

Krivaja Zavidovići
Saudijac je odličan! Igra tako zrelo, ima smisla za kombinatoriku. Jest da nema s kim igrati...
user1676370670
Ma dajte..Kakva dijeca kakvi bakraci.sve ok.Al samo cekam natpise iduce kolo protiv Borca.Krpic kapiten,dao covjek pola gola u 15 tekmi.Drljo nije odigro tekme kako valja ima pola godine,Da ne nabrajam....Daleko je to od dobrog...
user1574859714
Imali smo napadace koji su znali postici po 12 do 15 golova u sezoni (Bajic Adilovic) Tako da su iva dvojica koja su zajedno dali 7 golova totalni promasaj. Nemojte ih hvaliti molim vas. Taj isti Haracic kad he disao u Zelju bio je stalno u prvoj postavi i nista nije pokazivao. Izgleda da mu vise godi kad udje s klupe.
user1659354598
Treba strucnjaka Basica pitati zasto nije davao vecu minutazu Haracicu,a bilo je dosta glupih navijaca koji su podrzavali ublehu Basica a Haracicu sretno i sigurno te vise nece treneri ma koji bili ignorisati i davati ti minute na kasicicu
Carmagle
Rustemovic pretrčao 16 metara, smece nepokretno. **** te ko te doveo.
plavi.zauvijek
Prvo Dubačkić pored ona dva starca pogotovo Kosorić, žalosno da nije starter ako nista brži I naravno mlađi. Al Jaber je za Rustemovića Toti ali invalid uvijek starter a native jednu utakmicu gdje je odigrao dobro. Krpić give ali jednostavno jije u formi, Amoah je jedan od gorih a niko ga ne spominje u tom kontestu nego kao da je Drogba dižu ga pojedinci, od obadvojice je Haračić trenutno puno bolji.
papagaj
Nije mi jasno da to niko u Zelji nije skontao, ko je više Krpic da bude u prvih 11 ili Amoah, ako ništa protiv Sirokog su obojica dokazala da moraju igrati od 1 minute, ali sumljam da ce tako biti
Hadzija123
Kroic je oravi kapiten bodza na terenu covjek koji trci od prve do zadnje minute istim tempom vrsi oresing vise izbijenih lopti iz naseg 16-terca kod prekida ima od komletne odbrane,vraca se po poptu .... Krpic radi mnogo toga sto laici poput ovog novinarcica ne vide,ne osporavam da treba i Haracic igrati oa zasto ne sa 2 spica,slazem se za istrosene igrace u veznom redu jedino Mekic moze biti standardni ihrac,Rustemovic????? Ne znam odkud on uopste tu,Amoah se zbog experimentisanja bivse strucnjaka pogubio komak vise ne zna sta i gdje igra koju poziciju ali je opet konstantno dobar(solidan),Saudijac Al AZaber mora i kora igrat prespori smo,crnogoras isto tako dobar ,Drinu onavezno u prvih 11 i to je to.
plavi.zauvijek
Dobar komentar, samo Amoah je najveci promasaj Želje pa on ne zna osnovno u fudbalu prijem lopte, a kada je prošao jedan na jedan a krilni igrać?
user1599563157
Cuj Drinu covjek nemoze za ozren iz Semizovac igrati bgm sta li ti gledaš dami je znati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.