Sigurno će itekako biti uzbudljivo, oba tima su u igri za Evropu

Poznat termin vječitog sarajevskog derbija?

13

Komentari (13)

Nele.
Derbi ce bit ekstra samo ako se poklope rezultati do tad, Željo mora dobit Velez (a kako) a Borac bi trebo dobit Sarajevo i onda bi bio spektakl. U suprotnom bice revijalna tekma bar za Želju.
Nele.
Zaista i admini bi morali povest malo racuna o psihicki bolesnim ljudima koji ovdje lupaju i vrijedjaju a najmanje komentarisu tekst, pitam odgovorne admine kakva je funkcija prijave kretena kad nema nikakvih sankcija a cesto i pored bloka mozes vidjet komentare debila?
nakopitam
Nije to vise nikakav derbi. Gamadima sa šugavice je to utakmica zivota a Pitarima samo jos jedna obicna utakmica u nizu.
Mujci
Popuši nam svima sa Grbavice a svima sa bulevara.Pozdravi mamu
nakopitam
Sin nek ti popusi ili cerkica. Mamma ti nije kod mene, kada je vidim pozdravicu je
lakilone
Sarajevo zadnji put dobilo derbi kad je iftar bio u 4 sata
nakopitam
Sta su ivanova krmad osvojila u tom periodu? Remi protiv Pitara slave mjesec dana. To dovoljno govori ko je ko.
user1678285104
Zeljo zadnji put igro evropu kad je drina bila marka
BordoBijeli1946
Zato se niko ne sjeća šta je bilo kad je željkan zadnji put bio prvak ahahahahahahhahahahahahahahaha
malibega
Naša zadnja pobjeda dolazi prije vaše zadnje pobjede, a poslije toga 3x neriješeno. Čovjek bi rekao da nas derete 20 tekmi zaredom. Uostalom, poserem vam se na zadnju pobjedu kada je štila gurnuo dupovca ovaj mu vratio štila kao glumac iz nadrealista pada sudija ne vidi šta je bilo i zbog protesta publike daje crveni dupovcu. Eto šta vi slavite mitomani. Pa zadnji derbi na grbavici ušlje jedne imate igraća više i slavite bod, hahahhahaha Ej ono da se javi, pa bolan djeca vam fakultet upisuju a ne znaju šta je titula. Pa zadnju fer ste osvojili 98godine, poslije toga vam amar kupovao titulu i štimao sa srbima, leotarom itd itd... Za sve ovo što sam napisao imaš dokaze na YouTubeu. Izvoli mitomanu i provjeri. Znam da nećeš jer mržnja je usađena u tebi.
user1659354598
**** ti mater svoju glupu a sta je bilo zadnji derbi,nije lopta presla gol liniju,to ne pikate jeli
lakilone
Nije istina, naša je zadnja pobjeda. Tako da evo vec haman 2 godine plavo Sarajevo bez prestanka
user1676983629
Da nije bilo iftara ne bi ni znao da postoje ova dva kluba i da je to derbi zatucani čovječe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti