10

Komentari (10)

Ham0
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
fare87
Sutra givo povaljuje Velez, a vala i svejedno mi, svi sutite
Malac
Posaljite ove sadakase u federalnu
atomskimrav
Pa kad su ti svi zdravi vi niste jedna dobra ekipa. Inace nebi bili tu gdje ste.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kakva god da je situacija ti ne odustajes od formacije.Ne moze se pita od ..vana praviti, pogotovo ne na silu. Ukoliko ti zaigraju Haracic i Drljo uz vec standardno katastrofalne Ovcinu i Galica Velez ce garantovano zadovoljan napustiti Grbavicu. Glavni krivac za ispadanje iz lige ces biti ti.
zeljooo
0 2 sve ai reko.
velez mo
Dosta i 0:1,napokon hibridni teren da mozemo pokazati svoju igru,dosta je vise bilo onih njiva i natezanja.Sutra gledate pravi Velež
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ma ..bo te tvoj velez i vrapcici.Sporedni ste faktor u svemu. Ne postaje se klubom tako sto se samoincijativno trpate u sve moguce situacije.Klub koji se citav zivot takmici a nista osvojio nije.
mido1921
Ne razumijem vas što ste se natakarili na Galića! Uvijek da zadnji atom snage. Na derbiju bio najbolji, al džaba!
Bit ce gusto bit ce 0:2
????? Pit'o bih te ja kako bi derbi izgled'o da Selimovic nije zatvar'o rupe koje je tajj zvekan ostavlj'o....Pa Peneranda ga je u cvor vez'o
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.