Meč se igra od 18 sati

Ko će se radovati na Grbavici?

30

Komentari (30)

BordoBijeli1946
Eto zeljeznicar ce sigurno hahahahahahahahahha
tbra
Ermin Zec 2 1 za Zelju
Windy
radovace se tim koji pobijedi
Klicko
Hajde zeljo zgazi ustashe
UM1905ZM
Hahahahahahahaha
Deepy
Đe si ti zapeo sinko dragi, u 41. godini...
Klicko
@plemic kako ce se vratit u turski vakat ako zrinja postoji od 1992 godine :D
mitoza
Željo može pružiti dobru igru jedino kada je folklor u pitanju.
pjanke.sa
Hahahahahahahahaahahahaahahahaah e svaka cast bas me nasmija
pjanke.sa
Bez obzira na to ja zelim da Zeljo pobijedi i kao Pitar navijam danas za naseg Zeljkana!
mitoza
Ma i ja isto al treba biti realan. Tanki su. Nivo nekadašnjih zona pa čak i malo slabiji od toga.
mitoza
Ma i ja isto al treba biti realan. Tanki su. Nivo nekadašnjih zona pa čak i malo slabiji od toga.
pjanke.sa
Ma eto bljesnu nekada, kad se naloze. A ovo bi im mogla biti motivacija, pogotovo sto su se ovi uzdigli ko da su Real Madrid a ne politicko/nacionalni projekat.
mitoza
Nisu oni jaki koliko su sarajevski kluobvi glupom politikom i nedostatkom stručnog kadra sami sebe doveli u ovakvo stanje.
pjanke.sa
@mitoza da u oravu si nekako se sastavilo i nama i njima. Nekako otkad je dosao Vico/Beus kompanija na celu bas nam ide lose. Jel to samo meni ?
mitoza
Sarajevo je nažalost napravilo veliku glupost dovođenjem loših trenera u momentu kada imaš čistu finansijsku situaciju i novaca da dovedeš relativno dobre igrače za ove naše BH standarde. Ali desi se jedan Ješić, otjera čovjek sve što je valjalo i niko živ ne reaguje. Nevjerovatno. I dan danas se posljedice toga osječaju, naravno ovome se treba dodati i veći broj ljudi koji su tu u klubu a nemaju veze sa fudbalom.
E.Car
Pobijedit ćemo MI!!!! Ne ovdje se ništa ne može još znati, ako Željo uđe u utakmicu na dobar način, sa kvalitetnim presingom i izdrži to čitavu utakmicu onda mogu pobijediti ali dobro guzice moraju poderat.
bk123
E.car ja baš mislim da će Zrinjski nametnuti visoki presing i da Željina obrana neće imati rješenja za taj visoki presing...al sačekamo kraj utakmice pa će mo vidjeti, u svakom slučaju želim pogledat dobru utakmicu pa nek pobjedi bolji bez ikakvih repova ...na Grbavici imaju uvjete nza dobru utakmicu ostaje sve na igračima
E.Car
Upravi tako bez repova. Mislim da svi na Grbavici imaju dobre uslove, Željo je gubio od Olimpika i Mladosti a pobjeđivao Sarajevo, Zrinjski, Tuzlu, Borca... sve je do igrača i ne volim pobjedu u kojoj sudija je glavna tema.
Mujci
Naprijed ŽELJO...ZGAZI SVINJSKI
user1022
Igrajte srcem bijeli Plemići!
bk123
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.