23

Komentari (23)

user1675926959
@nakopitam luzeruuuuuuu.Nikad nećete pobjedit Želju.Al nikad budi siguran Ovo je max 1 bod i nogom u guzicu hajajaja.A znaš li zašto????Zato što ČUVA BOG ŽELJU SVOG !!!!!!!!
@rm1n
Balije zapnu jedni protiv drugih, kad dođu Zrinjski i Borac rutinski bodove uzimaju!! žalosno je to kod nas bošnji, gledaš samo da svom naškodiš
BHNACIONALISTA
Sljedeci derbi dajemo vam 2 gola pride
NorthSide
Slavi se bod. HAHAHAHAHAHAHHAHA
user1681749718
ANorthside......Da necE možda plakati GLUPANE /HAHAHHA
NorthSide
Pa sav jad vašeg kluba koji je bez trofeja i evropske scene već dugi niz godina stane u ovo "Slavi se bod". Pročitaj još jednom kako kažu englezi "let that sink in"
mido1921
Sav jad vašeg kluba se ponavlja iz dana u dan. Ubacivanje lopti u teren "gospodski", dresiranje malih jadova koji dohvaćaju lopte kako da razvlače i psuju protivničkim igračima, o grčevima , povredama i izlascima sa terena da ne pričamo. O ulaznicama nemam komentara. Al sreća pa imate više titula 4 a mi samo 6. Imate i više pobjeda i bolju gol razliku al u k.... Igrali ste i polufinale UEFA, pardon možda smo mi. Dali ste i 7 reprezentativaca a mi samo 65. Stvarno ste veliki. Hahaha
user1675926959
Zato što vi nikad nećete Želju pobjedit al nikad sigurno !!!!!!Luzeriiiiii
NorthSide
Ne vjerujem da idalje nastavljaš raspravu na temu gdje ti klub slavi BOD u derbiju. A to za lopte i za tog malog što je ubacivao lopte je osudio svaki normalan navijač, ne budi retardiran.
nakopitam
Prosjaci slave bod protiv najveceg BH kluba, kao da su dobili topli obrok
user1681749718
%ma jok plače se glupane sa sjevera
user1659354598
Valjajte se majka ti se u grobu valjala majmune glupi
nakopitam
Jebbo te krepali ivica kriminalac tako kulturnog. Sina ti silujem da izvines
user1675926959
Da slavimo,pod ovakvim okolnostima I da još znaš Nikad al sigurno nikad nas Sarajevo neće pobjedit u to sam od većeras siguran ČUVA BOG ŽELJI SVOG !!!!!
ananas
*****u klasični kao i sve male horde
zosteer8
Na ko ti se na je bem sta re...
nakopitam
Sto su ti prosjaci. Njima je bod protiv Sarajeva kao nekome grupna faza LP
user1681749718
@@iser...nakpiitam...kakav si ti jad ..ahahahha...Mufljuz ne silazi sa portala...e moj glupane...hahahha pa sta su trebali da plaču i jauču sto su izjednačili GLUPANE? HAHAHHA
nakopitam
Bod protiv najveceg i najtrofejnijeg kluba nije sala. I treba da slave
user1676131226
Deckicu,realno prozeto kroz istoriju,vi ste *****e
user1574859714
Eto da ista znas kao sto ne znas ne bi pisao da su najtrofejniji klub. Saberi se malo.
user1574859714
Ako gledas samo titule Zrinjski najtrofejniji,ako gledas ukuono sve trodeje (titula,kup,superkup) Zeljo najtrofejniji. Zato ššššš?
papagaj
@nakopitam ti si lud Boga mi plavo je opet u modi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.