9

Komentari (9)

nije.suplja
Cuj bio u kampu mancestera, pa sto ne nastavi trenirat...*****a a ne potencijal
user1659354598
Vidi ti naseg predsjednika,ovo je najgori predsjednik u istoriji kluba,fali mu jos ona glupaca direktorica i onda se neko cudi sto smo spali na ovako niske grane kao klub,damo nas jos navijaci drze
user1574859714
Da je oubiljnija utakmica ovi bi nas pomeli. Toliko o tome kolika je razlika izmedju osrednjeg turskog kluba i Zelje. Nemamo se mi cemu nadati.
FahroKonjHodzic
ko ovo uopce prati nebitan dogadzaj svjetsko je
Ovaj lik od kvazipredsjednika iz Želje samo se slikava a igrači kažu da nije donio marke u klub. Da nema nas navijača mrka kapa. Večeras nas je moralo biti više.
nakopitam
Konjo protiv teladi ?
Edis_91
Ova Konyaspor u rangu naših premjerligaša
user1571956549
Braca Turci.....
Nele.
U sred svjetskog prvenstva i krajem novembra igrat prijateljsku s ne bas atraktivnim rivalom i nije bas bio pametan potez. Otud i ova recenica malobrojna publika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.