Plavi su imali veliku podršku, no to im nije pomoglo

Manijaci naružili nogometaše poslije poraza na Mokrom Docu

12

Komentari (12)

Velez.Red
Kmeeeeee Kmeeeeee
Atromitos
Hahahahaha cigani bili, cigani ostali..
Aldusss
Ponekad nije lose istinu napisati. Fino im je receno da se moraju jace boriti pored ovakve podrske u Mubarek mjesecu. Jos je na kraju bilo skandiranje volim te Zeljo. Ne mora novinar CV popravljati ovakvim tekstovima.
struja
Ovo mi izgleda poremeceno.
Zaccheroni
Ovi su gori od onih iz LGBTQHŠKZ
yugopo
Ne mogu da vjerujem da Zeljo ovako lose igra, tri dodavanja I gube loptu,odbrana katastrofa. Cocalic najlosiju utakmicu odigrao dosad u Zelji. Sramotan penal za domace,Pravda zadovoljena jer je izvodjac pogodio stativu!
Icardi072
Naruzili? Mozda su ih zasipali ruzama, pa su ih naruzili, ne
visokohz
Lenox
AAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
NorthSide
Šta kaže debili im spucali 6 golova s igračem manje a oni dobili levate hahaha pa jeste kad nam je svirao crveni a nije ga ni vidio. Tad ste se radovali a danas smeta penal
user1603303812
E navijača čuj naružili ma nisu to oni oni su fini navijači to rade samo pitari
SonPen1946
E cuj naruzili hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.