19

Komentari (19)

user1659354598
Sto se sad ne javi onaj ublehas Dino Pekic,na Grbavici vristi,psuje,a tamo cuti ko pizda
@rm1n
Željo je nekad bio klub, sad svaka jajara od igrača dođe do klupe pa ih pljuje
Frane
Čuj Jakovljević jajara, lik je gromada koja bi tebe i cijelu onu klupu u zubima nosila, od njega se igrači odbijaju kao auta od jersey ogradu. 7 sezona zaredom u kristalnih 11. Grande Slobo
Carmagle
Cim ti stavlja dobackica, a Drina ne igra, igraju stila, gasal, rustemovic,cosic, pojma ti nemas
enko
Primas u nadoknadi a i dajes golove,igman itd,itd.nisi ti za zelje a ni za premijer lige.vrati se u travnik i probaj ga vratiti u prvu ligu jer se tamo jos uvjek moze stimati.
*p!p!t@*
Buuuuuuuušiiiiiiiiiii hahahahahahaa
Malac
elvir_86
Fk Titanik sa Grbavice.
user1575834983
Bjezi ba sramota me za vas iskreno, covjek vam uvali go jos vam dodje pred klupu da se popisa a vi ko zadnje pi*ke ni da mrdnete.
Hadzija123
Viditw frajer je iskljucivo krivac za sve poraze svojim ne promisljenim izmjenama jis ni jednu jedinu izmjenu nije pogodio ali da ima indeugih stvari to je u pravu,ne opravdam ni njega niti poraz ali jbt zar je moguce da smo ekipa sa najvise zutih kartona i najvise faulova da ne smijemo prici niniednom igracu svaki duel nam se svira faul dok nama mogu i kicmu slomiti nista to se ne vidi!
south
Mjenjaj te ovu ublehu od trenera odosmo u 3 pm sa njim
avalkaB
Izdrži bebo do derbija :*
user1676717906
Matere ti se pitarske najeb do derbija, pizdo udbaska
papagaj
Bašicu mislio sam da znaš nešto o fudbalu, al kad sam vidio izmjene kone si uradio, svatio sam da pojma nemaš
papagaj
DOKTOR_GAZ_
Posljednji intervju KOKSAL BABE..treba li "BUSITI LOPTE"?
premijerks
user1676648256
Torabi mu brat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.