9

Komentari (9)

Ajax11
Niti jedan , ali baš niti jedan klub u BiH nema tu podršku kao Zeljo u drzavi! Borca čuva trenutno Vico na zivotu iako duguju svakom bivšem i sadašnjem igraču bruku para,Ali šta vlada i kanton rade sa Zeljom, to više nije normalno! Zamisliti samo da vec godinama dugiju više miliona poreza,valda na molitvu produzi rok pa kao šlag na tortu kanton pokloni skoro 1 milion iz budzeta…pa to ni u Kongu nema!
NorthSide
"Jaci od rezima i partija" al u qurcu
Divovi sa Koševa, budžet 10 miliona eura!!!
user1571956549
I opet iza Željeee hahahaha ja divova i vanago hahahahaa....
Jednom u zadnjih 10 godina i to kad nam loše ide!!!!!
user1659354598
Svaka cast nacelniku Tanovicu tako i treba lokalna zajednica da radi ali kad vidim ove smetljare,ovoga predsjednika i ovu kravu direktoricu muka mi je najgori predsjednik i direktorica u istoriji kluba
nakopitam
Na lijekove ih potrosili akobogda! Dok nam se organizuju sergije za lijecenje bolesnih, oni daju pare kriminalcima i kamatarima.
Hasimaga
Režimi i partija to je naša bratija ...
rajvosaaa1946
Isprosili, aferim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.