24

Komentari (24)

E.Car
Koliko ste platili ovim SDA botovima iz faktora da napišu tekst i ponovo pokrenu temu dugovanja Želje, samo da se skrene pozornost sa glavnih problema koje vi imate. Već 3 godine vam to ništa ne pomaže, Željo je sve bolji a vi sve gori. Lijepi snovi, sanjajte i dalje @pjanke.sa @Uranija
pjanke.sa
Majstore, i ti o nekakvim placanjima i namjestanjima? Mi se ne sluzimo time, zato nemamo dugova. A vi izgleda da ste navikli da potplacujete pa sad otplacujete kupljene Amawowe titule. Nek vam je sretno ;-)
pjanke.sa
@E.Car glupsone, zar stvarno nije tvoj mozak mogao dokuciti da su to tvoji pustili pricu da ubrzaju odluku Digislica ili koga vec ne od investitora? Vi, tastatura navijaci, to ne mozete skontat nazalost.
E.Car
@pjanke.sa baš nam je loše, sve smo bolji a vi sve gori!!! Po vašoj priči smo se trebali davno ugasiti. Najveći brend bh fudbala je Željo, prvo treba da svi propadnu pa onda mi!!! Poslije Zvezde i Hajduka najveća posjeta je na utakmicama Želje na ex yu terenima. Zato tišu mišu!!!!
pjanke.sa
Kakve veze ima posjeta budalo sa ovim sto govorimo? I gdje ste bokji sve nesto ispod mrtvih kobila igrate. Ja sto ste se nafurali bezveze….
Zaccheroni
Ma ovo su cisto novinarske suplje. Sve dugove ce Zeljo otplatit i ne vidim razlog da ne bude tako,pa navijaci ce skupiti pare. Nadam se da ce brzo pa da vam prodamo Amara ;)
imeiime
Onaj Sandzaklija iz Amerike vam nudi pare za pomocni stadion. Prihvatite to i platite dugove. To vam je najbolja opcija.
Uranija
Stadion Grbavica ili stadion porezne uprave federacije BiH
E.Car
Izronio @Uranija pa tačno sam se nasikirao da ti nije nešto se desilo!!!
E.Car
Naši se barem obrate saopštenjem a tvoji!?!?!?
pjanke.sa
Stadion UINO BiH 2023
hzsg
GAŠENJE JE NEIZBJEŽNO...!!!! GODINAMA SE TRAŽE SPONZORI, INVESTITORI, STRATETEŠKI PARTNERI..... I NA KRAJU NARAVNO NIŠTA...!!! JEDNOSTAVAN JE ODGOVOR, NEĆE VAS NIKO, NEPOZNATI STE, NEMA POTENCIJALA, NEMA PAMETNIH LJUDI U KLUBU I OKO KLUBA - JEDNOM JRJECU BIO I OSTAO SADAKA KLUB.
Mani
Nećete gledati taj film DREKAC :D hahaha
stole
Kaze piratski papak a njegov klub se bruka sa milionerskim vlasnikom hahahah
south
To bi vi dusmani i htjeli da se desi al taj film necete gledati.idu ljepsi dani za Giganta BH fudbala
E.Car
Sikiraj se ti za svoje!!! Mi barem imamo nekakvu nekretninu koja nesto vrijedi pa se vukovi pokušavaju dočepati toga! Vi nemate ništa a kao nesto bi da budete vrijedni. Sutra kad onom kerojedu nesto dune samo stavi ključ u bravu i ugasi vas. Vidiš da moras izgubiti utakmicu kad se on kladi kontra vas.
Dzan.1921
Meni bi bilo ofirno da komentarisem bilo sta i bilo koga.. imate pare godinama i nista niste uradili, ofiratw se na svim mogucim poljima.. pa mi bez marke i icega smo za vas pojam kluba, organizacije, navijaca, ljubavi itd. Uvijek smo bili i uvijek cemo biti 10 levela iznad vas.
pjanke.sa
@Dzan.1921 kako boaln sine nista nismo uradili? Pa pratis li ti ligu? U zadnje 3 godine 3 kante. A vi? Znas li ista ili samo onako pises??
Ende
A da se jednostavno ugasite kad ste duzni i Bogu i narodu ... nekako, svi imaju koliko toliko obraza, jedino vama normalno da dugujete svima i svakome .. ne ide, kljuc u bravu
PapaK
Sta, glup si ili si jednostavno hadalj u mozgu? Pa znas li citati? Dug koji je postojao je uredno vraca, o cemu pricas? Eto, imate vi milione pa vam krivi treneri. Djeca vam se smiju, divovi.
E.Car
A vi niste dužni?!?!?!? Mi barem ne pravimo veće dugove i vraćamo stare lagano, imamo stadion koji je zlatna koka i svi bi voljeli da budu bitni ali kurko, zakon je zakon i mogu oni da pišu šta hoće i da na seljački način otimaju ali ne može!!!
pjanke.sa
@E.Car 2 stvari: 1. mi nemamo duga prema poreznoj, pogledaj na stranici. 2. vi jos malo nece ni imati stadion. Ovo su sve lazi vase uprave. Cuj bespravno se poreska upisala hahahahhahaahjoj tuge i jada majko moja hahahahaahahaahahahahahahahaahah. Kolko ste dugo imali stadion u vlasnistvu? 10 godina jel? Sadaka klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.