FK Zvijezda 09 imenovao novog trenera

Teška sezona za tim iz Etno sela Stanišić

FK Zvijezda 09 imenovao novog trenera

Haris Zilić

FK Zvijezda 09 zakovan je za dno tabele u Premijer ligi Bosne i Hercegovine sa samo pet osvojenih bodova u 14 odigranih kola i ovu ekipu do kraja očekuje grčevita brba za opstanak.

Mnogi Zvijezdu 09 već vide kao prvi tim koji napušta društvo najboljih iako smo tek na polovini šampionata.

Loši rezultati uslovili su i promjeni na klupi premijerligaša iz Etno sela Stanišić.

Mihajlo Jurasović je nedavno napustio kormilo tima pa je Uprava kluba krenula u potragu za novim trenerom.

Odlučeno je da se ne traži neko novo i posebno ime nego da se da prilika čovjeku koji je bio u sturčnom štabu kod Jurasovića.

Oglasi

Tako će ekipu u nastavku sezone predvoditi Darko Milisavljević koji ove sezone bio dio stručnog štaba i sigurno dobro poznaje fudbalere.

Klub je ptovrdio imenovanje nogo šefa saopštenjem za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

"Upravni odbor imenovao je Darka Milisavljevića za novog šefa stručnog štaba. Darko je bio prvi pomoćnik Mihajlu Jurasoviću, a u nastavku Premijer lige BiH obavljeće poziciju šefa stručnog štaba.

Pored Milisavljevića u stručnom štabu nalaziće se i pomoćnici Marko Micović, Andrija Stojanović i Srđan Soldatović", stoji u saopštenju FK Zvijezda 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu ekipa Zvijezde 09 u okviru 15. kola Premijer lige BiH gostuje ekipi Sloge iz Doboja i to će biti prvi zadatk za Milisavljevića i saradnike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi