Fenjeraš nadigrao aktuelnog prvaka iz Mostara

Senzacija u Ugljeviku: Zvijezda 09 savladala Zrinjski!

44

Komentari (44)

Hanibal
Ov Zvijezda i Sloga mogu svaki tim dobiti osim Borca. A mozda mogu i Borac, ali ne smiju. Glavnokomanujuci Dodo je tako naredio i tako mora biti.
magistar
Nakon evropskih utakmica vidjelo se da Borcu niko neće moći prinjušiti. Austrija je sretno prošla. Zrinjski ima najlošiju ekipu u posljednjih 4-5 godina a baš sad ušli u LK jer su imali 3-4 šanse i sve amaterske ekipe
Culer
Baš preofirno.
user1605368976
Šta se dešava sa plastikom koju čifut finansira.Topite se ko bitumen dabogda se ugasili
Martinovic
user1605368976
Miran ŠK UTORU
BiH premijer liga je najveca kriminalna i najkotraverznija liga na svijetu, ne znam zasto se uopste igra ovo namjesteno prvenstvo, kako vidim Zrinjski je poceo prodavati bodove, jer svi znaju unaprijed da je prvenstvo izrezirano zna se ko ce biti prvak, a zna se ko ce ispasti. 09.12. 2023 FK Borac - FK Zvijezda – 09 Bit ce pobijeda Zvijezde 09 (2) Borac bijezi vec 7 bodova Zrinjskom, pa ce dati bodove Zvijezdi 09, jer Cede jedni druge pomazu, nisu to Ba…lije da se kolju medjusobno, kao sto je Zeljo pobijedio u zadnjem kolu Slobodu iz Tuzle, te tako je sutnuo u federalnu ligu i naravno Zeljo je redovna filijala kada treba pomoci Leotaru. 09.12. – 2023 NK Široki B.- HŠK Zrinjski (2) Bit ce pobijeda Širokog jer Široki se mora biti barem cetvrti kako bi igrao u Evropi, a Zrijnski ima dovoljno bodova tako ce Ujko pomoci Ujku, a kad Zrinjskom trebaju bodovi zna se protiv koga ce ih uzimati. U nizi rang takmicenja to jest u federalnu ligu ispadaju Tuzla City i Igman. Dakle Borac Prvak a ispadaju Tuzla City I Igman, zapamtite ovo dobro, Danas je Decembar 4, 2023.
FahrudinKonjHodzic
lieci se budalasu
FahrudinKonjHodzic - Majke ti se na.. je...bem, ovakvi kao ti davno su smjesteni u psihijatrijskoj bolnici u Jagomiru, izasla najnovija vijest, kazu da im je jedan pacijent pobijego iz bolnice iz Jagomir, kako vidim izgleda da si to ti. Broj 1 Persona Non Grata na ovome sportsportba to si ti sa laznim imenom "FahrudinKonjHodzic" iza kojeg se krije neki Anto ili Marko, pa zar ne vidis da te niko ovdje na ovom portalu ne podnosi, da imas imalo mozga, nikad se vise ne bi pojavio.
FahrudinKonjHodzic
@nogometas akoje tebe hajvanu njeki anto il marko pravijo a od njiha si otpo nije i drugu raju jopet ti kaem lieci se budalasu
FahrudinKonjHodzic
@Nogometas akoje tebe hajvanu njeki anto il marko pravijo a od njiha si otpo nije i drugu raju jopet ti kaem lieci se budalasu
Mitjo
Da se kladimo ti i ja u sta god kazes, da ce borac pobijediti zvijezdu i to sa dva razlike i tako u startu padne sve sto si pisao.
FahrudinKonjHodzic - Persona Non Grata na ovom portalu, vrati se u psihijatrijsku bolnicu Jagomir, tamo te traze da se vratis nazad. Pa zar ne vidis hajvanu koje minuse dobias na svim svojim komentarima, pa zar ti to nije pokazatelj, da si teska budala i da si svima ovdje postao odvratan.
Mitjo - Nece Borac garant pobijediti Zvijezdu 09, moze biti samo pobijeda Zvijezde 09 ili nerjesen rezultat, cucemo se Decembra 9, 2023 jer ovo je prvenstvo unaprijed nastimovano.
user1655831611
Muho
Naši Bošnjački klubovi ebu jedni druge gore nego čete, uvaljuju jedni drugima do džigera! Nama blentavim i nepismenim Bošnjama ne trebaju dušmani mi smo sami sebi dovoljni! I u politici nam je isto, sto Bošnjaka = sto stranaka! Poodjelićemo se na mjesne zajednice !
Martinovic
Pa vec ste podijeljeni sjeti se rata i zap Bosne
FahrudinKonjHodzic
tuzli kiti i zeljavi se gace tresu kad krenu zviezda i igman planine
Ham0
Cifuti na aparatima
Muho
Uvališe braća Čete svojoj braći Učama, ućera Dodo braci Draganu ! propade Svinjski u rvatski klozet u ****ancad do grla i udavi se, krajnje je vrijeme bilo,Fuj Fuj Fuj vještačka konstrukcijo!
Martinovic
Zrinjski ce bit prvak ove godine
Zaccheroni
Poslije Veleža i ove zvijezde,neće u nebo pogledat ni na randesu. Jadna mala Kabirčad
Martinovic
Pises gluposti
Almir5556
Evo i zvijezda prisla zelji, bit ce gusto do kraja haha
avalkaB
velez mo
Kad masina Plava krene hej,hej,hej,dobar im ovaj novi trener gdje ovo iscupase
Brazuka
Maka ivankovic vrati se bolan u pionire. Pa sve si dobio jer ti valja ime, nisi po znanju. Sada vrati licencu u savez izgubio si od zadnjeg
Patrice77
Sezona je zavrsena prije nego sto je krenula, Fk Vico je prvak. Svi klubovi iz rs-a ce se naguzivat Borcu a zapinjat protiv konkurenata. Zato Bosnjacki klubovi kolju jedni druge, kad Sarajevo dodje u jednu Tuzlu oni se bacaju na glavu da pobijede, takodjer jedni druge izbacuju iz lige da bi ostali srpski klubovi. I za Zrinjski isto vazi, kad gostuju Posusju ovi se nabriju kao da igraju finale lige prvaka.
Hellas
Cek ako isto vazi za Zrinjski kako je onda sezona zavrsena. Posusje, Siroki i Gosk ako puste je 18 bodova. Zvijezda i Sloga to je 12?
Patrice77
@Hellas Ne, ja kazem da i hrvatski klubovi saplicu jedni druge kao i bosnjacki. Posusje pogine protiv Zrinjskog da im otkinu bodove a u sredini su tabele. A srpski medjusobno pustaju.
Muho
Tačno ******čki klubovi ebu jedni druge gore nego čete, nama blentavim Bošnjama ne trebaju dušmani mi smo sami sebi dovoljni! I u politici nam je isto-sto ******ndera sto stranaka!
Mitjo
Koliko se ja sjecam prosle godine Sarajevo, spasilo i Tuzlu city i Konjic. Svi daju za pare ili sto moraju pusti to srbin bosnjak hrvat. Dobro se zna cifra koju je Sarajevo dalo prosle godine da dobije Zrinjski na strani.
DOKTOR_GAZ_
Gledaj DVOZUBIH KOMENTARA..cuj nastimano..pa mogli ste finu LOVU UZETI, bilo je na ponudi..najpametniji ste kada je poznat rezultat..MORONI M
BAJSJECAR1977
Adijo kvadratni
bk123
Ma kakav Maka nije on sposoban biti trener...sreća mu je što je po nacionalnom kljucu upo u reprezentaciju...a za ozbiljnog trenera ni slučajno...
velez mo
bk123,Smeta ti sto je Maka Mostarsko dijete,pa odmah nevalja
bk123
Il znaš il ne znas....nije bitno tko si i što si....i odakle si...ako ne znaš taman da mi je iz kuće a ne iz grada
Brazuka
Kakvo dijete pa sam je priznao da je došao u repku jer je hrvat a ne znanjem.. znanje je pokazao danas
plemic
velez mo
plemic,jeli ovo i Maku minirate?
Starigrad01
Kladionica radi.Jer se zna da je borac šampion.Dok je vice biće tako
Rodjeni1985
Dobro si jednom napiso…nije problem Aston Villa hehehe
avalkaB
Znaci i Zrinja ga šilji Borcu da osvoje, nije bilo nikakvog žara da uzmu, ja sam imao utisak da je ovo kao prijateljska bila..
user1676328842
Jok eto nije , poznati štelarori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.